Krusa kirjutas:Ma nüüd ka ei ta, aga nimi kui selline "Talvelaager" kõlab hästi. Küll sellega sebimist oleks ja palju rohkem kui suvel.
Siin käis läbi mõte, et hankida suur sõjaväetelk, "pursuika" e. ahi, ja voolu tarbeks bensu genekas. Mai kujuta ette mis sellest välja tuleks?
Plaan on täitsa hea aga kus seda kraami kokku sebida?
Saadame kellegi sõjaväkke siis ehk saab kraami ka
Kusjuures ma arvan, et me kõik nii n.ö. vanad mehed juba. Kiilakass oleks ma arvan päris hea varjant
Siis jääb ju Kiila jälle mängust välja kui ta sõtta saadame?
Esmalt peaks vast vaatama palju tulijaid oleks, hakkaksgi hääli koguma, siis mõtleks edasi. Vähemaga kui suvel oli ei ole mõtet ja aeg peaks olema vast jaan-veebr. kui ikka õige talv on?
Kus ja kuidas on veel küsimus?
Kole palju küsimärke tuli
Tulistage nüüd
kiilakass kirjutas:Nalja teete ve ma arvan ,et nendel sõjaväelistel jääks karp rämedalt lahti kui mind 14a päda seal näeks
Uskumatu kaader. Kle saadame Kiila varem sõjaväkke siis tuleb vähem nö sõna "pomme". Ja siis saame tema kulul telgi ja ahju ka
Anname Kiila panti
Ja kui Kiilakass saab 18 läheb kohe kordusõppustele Aga TALVELAAGER on täitsa lahe üritus.AA siis võiks ikka reede alustada ja pühap.minema, või hiljemalt esmaspäev
Talvelaager on kindlasti sama põnev kui suvelaager oli ja mina olen igati poolt.
Kambu mõte, et üritus korraldada paari päevaseks on samuti hea ehk siis talvelaagrist saaks talvepäevad(nagu suvel suvepäevad)
teemat edasi arendades peaks talvelaagrist osavõtjad T-särgid saama kus siis kokkutuleku kirjad peal jne.
kõik see aga nõuab pappi ja mina olen nõus maksma korraldajatele ka mingit osavõtu tasu. või mis rahvas arvab?
erry kirjutas:Talvelaager on kindlasti sama põnev kui suvelaager oli ja mina olen igati poolt.
Kambu mõte, et üritus korraldada paari päevaseks on samuti hea ehk siis talvelaagrist saaks talvepäevad(nagu suvel suvepäevad)
teemat edasi arendades peaks talvelaagrist osavõtjad T-särgid saama kus siis kokkutuleku kirjad peal jne.
kõik see aga nõuab pappi ja mina olen nõus maksma korraldajatele ka mingit osavõtu tasu. või mis rahvas arvab?
kui asjaks läheb siis mina kambas
kui pluuside tegemiseks läheb siis võin aidata, mõelge välja mis pluusile panna ja ma lasen valmis vorpida (mida vähem värve seda odavam)!
lisaks kleepsud asjad jne jne
On kellegil koha kohta kus asi toimuks mingeid mõtteid? Burns sa pidid midagi välja käima?
Jõhvi, Tartu, Tallinn, Haapsalu on üksteisest kaugemad kohad ja arvuta kuidas tahad on Kesk-Eesti ikka nagu kirik keset küla.
Krusa kirjutas:On kellegil koha kohta kus asi toimuks mingeid mõtteid? Burns sa pidid midagi välja käima?
Jõhvi, Tartu, Tallinn, Haapsalu on üksteisest kaugemad kohad ja arvuta kuidas tahad on Kesk-Eesti ikka nagu kirik keset küla.
Kesk-Eestis ei ole mul mingit kohta. Haapsalu lähedal annaks midagi organiseerida. "Väike" suvila moodi asi on täitsa olemas, magamiskohti arvan, et kõigi jaoks, saun ka olemas, millest ma tundsin Heixi pool väga puudust. Selle probleemi lubas aga Kambu järgmiseks aastaks lahendada Nii, et kui midagi välja ei mõtle, siis arvan, et see koht ajaks ka asja ära.