kiilakass kirjutas:a see mehhiko ikka mõtetult raske ei tule kohe üldse välja
Mulle aga hakkab see järjest rohkem meeldima. Suht kiire ralli, eriti SS2 ja SS3 kus vahel saab päris pikalt punn põhjas lasta. Eks näis kuidas läheb. Ja nagu öeldakse: "Süües kasvab isu"
Ma olen korra proovinud suusavarustusega sõita. Lauasaapad jalas, kiiver+prillid jne. Päris raju...
Äkki oled ka kandoom peal sõitnud?Too võib kõva lax olla
Eks peab järgi proovima, et kui kõva laks on ja äkki teeb hullult kiireks?
Suusavarustusega läksid ajad järjest aeglasemaks...
Mehhikot hakkan alles täna proovima. Eile olin mängu peale solvunud, isegi ei vaadanud ta poole, peale Rootsi bläkki
Vaadates kui usinalt Suzud asja kallal on ei oota ma Mehhiko rallilt küll midagi suurepärast.
Krusa, ürita nüüd oma PSiga ilusti ära leppida. Ma ei tea, istuge maha ja arutage kõik läbi, küll näed, et asjast on kasu
Mehhikoga on mul see teema, et nagu lagi ajad tulid üpris väikse trenniga kätte ja no tee mis tahad, paremaks need enam ei lähe
Tiim Fiati treningutega liitun vist täna ka ja üritan Krusale ja Kaitile jagada mõningad näpunaited kuidas Mehhikos kiiret aega sõita ja kus võita ja kus võimalik kaotada.
Teeme siis privaattoa Fiat Team trenn ja paneme koodi peale :):)
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass kirjutas:Lubage mind ka sinna mind pole ju vaja karta ma alles noor ja äpu mul ka mehhiko paranka ja ma ei tahaks viimast kohta saada see oleks räige...
Sa ju sõidad Suzuki tiimis ega siis saa ju osaleda Fiati testidel. Pealegi sa hetkel MMi teine ja jutt, et viimase koha saad ei pea nagunii paika see on konkurentide uinutamine kõigest
>
0
Michael Park R.I.P
Kiilakass, ära muretse, alates pühapäevast olen taas netis sõitmas. Siis saame omale privat toa teha ja üksteisele nõu anda. Las need Fiati vennad pusivad palju tahavad
kiilakass kirjutas:Lubage mind ka sinna mind pole ju vaja karta ma alles noor ja äpu mul ka mehhiko paranka ja ma ei tahaks viimast kohta saada see oleks räige...
Sa ju sõidad Suzuki tiimis ega siis saa ju osaleda Fiati testidel. Pealegi sa hetkel MMi teine ja jutt, et viimase koha saad ei pea nagunii paika see on konkurentide uinutamine kõigest
Strike, see pole teiste suhtes aus, et sul mingid meeskondade eelistused on. Võiks ju noorele talendile nõu anda.
Strike, see pole teiste suhtes aus, et sul mingid meeskondade eelistused on. Võiks ju noorele talendile nõu anda.
Mul polegi kellegi suhtes eelistusi, pigem tegu sellega, et sõpru aitad ikka hädas.Ja sina Burns oled oma kiire sõiduga mu sõpradele Krusale ja Kaitile häda kaela toonud :)
>
0
Michael Park R.I.P
Vat kus kohe läksid mehed käima
Tegelikus on hoopis see, et teeme täna õhtul Krusaga netti toa kuhu kõik RF sõitjad oodatud ja parool nagu alati meil tubadel.
Mina niisama töristan teiega kaasa, aga ülejäänud rahvas sõidab ikka kiirelt ja teevad trenni.
Seega peale 21 kohtume netis.
>
0
Michael Park R.I.P