SCHUMACHER lõpetab....
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
SCHUMACHER lõpetab....
Vääääga kahju ,et hetke staar oma karjääri lõpetab aga eks vanus on juba oma asjad teinud ja mehel pole enam jaksu...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Olen samamoodi fänn alates aastast 1996 ja mäletan kui küsisin isa käest, miks see üks mees punase autoga kõigilt koguaeg eest ära sõidab 
Kurb jah, et lõpetab, tänane Monza pressikonverents oli minu jaox nagu matusekõne, aga kolmeks etapiks on Ta meil ju siiski olemas ja põnevust kui palju

Kurb jah, et lõpetab, tänane Monza pressikonverents oli minu jaox nagu matusekõne, aga kolmeks etapiks on Ta meil ju siiski olemas ja põnevust kui palju

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Respect Mehele just suure algus tähega. Kuigi ise olen olnud kogu oma teadliku elu Mclareni pooldaja siis see hooaeg olen ennast tihti tabanud pöialt hoidamas just Michaelile kuna Alonso ei vääri tiitlit. Ning kui ta suudab lahkuda tipus siis on see just parim lahkumine mis olla saab.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Jah, selline imelik hooaeg on see, et olen ka ennast leidnud pöialt hoidmas Räikkönenile ja üldiselt ei ole mul midagi selle vastu, et Ta järgmine aasta Ferrarisse, aga siiski usun, et peale tulemas on mehed, kes Schumacheri töö veel paremini üle võtavad. Kovalainen, Kubica ja on weel noori nimesi, kes juba endast märku andnud 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Moderaator
- Kontakt:
Silma tasub peal hoida veel L. HamiltonilRudiTurbo kirjutas:Jah, selline imelik hooaeg on see, et olen ka ennast leidnud pöialt hoidmas Räikkönenile ja üldiselt ei ole mul midagi selle vastu, et Ta järgmine aasta Ferrarisse, aga siiski usun, et peale tulemas on mehed, kes Schumacheri töö veel paremini üle võtavad. Kovalainen, Kubica ja on weel noori nimesi, kes juba endast märku andnud
-
- Moderaator
- Kontakt:
Alonso pani siis nüüd ikka täieliku pirni väites, et Schumacher on läbi ajaloo üks kõige ebasportlik F1 piloot kes kunagi selles sarjas sõitnud on.
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=129826
Pada ja katel, anyone?Kolin kirjutas:Alonso pani siis nüüd ikka täieliku pirni väites, et Schumacher on läbi ajaloo üks kõige ebasportlik F1 piloot kes kunagi selles sarjas sõitnud on.
gaas on endiselt laiffi
No minu silmis viis Schumi ka oma maine alla kui ta omale tiitli kindlustas Hilli rammides. Teine kord (Villeneuvega) see tal ei õnnestunud. Sellest ajast saadik on mul Schumi vastu ebasümpaatia. Mitte, et ma nüüd Alonso fänn olen, aga mulle tundub, et FIA tahab Schumile seda tiitlit ikka kätte mängida. Miks muidu jäid järsku Renaulti amordid äkki ette jne. Jutt hakkas küll nüüd teemast välja minema, aga head teed minna Schumile.
-
- IV järgu kommentaator
Jälgin Küll F1 võrdlemisi vähe kuid kui jälgin olen ikka Schucmacheri poolt.Eks igaühe sõitja karjääris on tõuse ja mõõne,ilma nendeta lihtsalt ei ole võimalik.Arvestades palju on Michaelit meedias materdatud on ta hästi vastu pidand.Minu poolt suur kummardus.
Arvan,et seda nime teab igaüks kes vähegi silmad ja kõrvad lahti on hoidnud.
Väike OT ka:Kui võrrelda F1 piloote ja WRC siis ei annagi võrrelda.Viimased neist on lihtsalt peajagu üle.
Arvan,et seda nime teab igaüks kes vähegi silmad ja kõrvad lahti on hoidnud.
Väike OT ka:Kui võrrelda F1 piloote ja WRC siis ei annagi võrrelda.Viimased neist on lihtsalt peajagu üle.
Viimati muutis Apollo, 13 Sept 2006, 11:31, muudetud 1 kord kokku.
Elus armastatakse sind kaks korda-sündides ja surres.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Pada ja katel jah. Aga kahjuks ei ole mina Schumacheri suust sellis sõna otseses mõttes paska kuulnud. Kuigi ei ole ma tema poolehoidja Aga Schumacher on tunduvalt sümpaatsem piloot. Vähemalt viimasel ajalErki kirjutas:Pada ja katel, anyone?Kolin kirjutas:Alonso pani siis nüüd ikka täieliku pirni väites, et Schumacher on läbi ajaloo üks kõige ebasportlik F1 piloot kes kunagi selles sarjas sõitnud on.