WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Burns
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0

Postitus Postitas Burns »

QJU2 kirjutas:
Burns kirjutas:
QJU2 kirjutas:Isiklikult võin öelda, et see 2 toa süsteem teeb asja põnevaks.
Kindlasti, kuna ei tea ju mida teised teevad.
Krusa ja Heix, millal siis ajad ülesse tulevad????
Keegi kibeleb, keegi teab mis teises toas toimub. :-)
:lol: :lol: :lol: Oota sa sõitsid kell 22?? Mina tean mis esimeses sõidus toimus :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

nii ta on. luban et põnev saab olema. Kahetsema ei peaks keegi kes starti tuli ja sõitis. Eeldan, et teil oli põnev. Proovisin teistele konkurentsi pakkuda, aga Fiatid olid nagu tatt yksteise küljes :-)
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

muuseas kõigile tänud starti tulemise eest ja sõitmast.
http://www2.ipop.ee/pagesView.php?ipopPageID=37
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Burns, well done !
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Õnnitlused Burns :)
PiltCitroën Sport
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Palju õnne poodiumipoistele!!!Ise väga rahul neljanda kohaga.Ilus algus kui võrrelda wrc algusega(2 etappi 0punkti)
Burns

Tänud ja ka minu poolt õnnitlused Krusale ja Kiilakassile ja üldse kõigile, kes ralli lõpuni sõitsid. Teen praegu Rootsi trenni ja võin praegu seda öelda, et mulle on see tunduvalt keerulisem ralli, kui oli Monte.
Diagnoos- Rallisõltlane
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Oioioioioioioioioi ohooooooooooohooooooooooooooo millega ma olen hakkama saanud see ei ole võimalik Ma olen endagi nii rahul et rohkem olla ei saa ja mul ka ss1 hakkis 2 ring
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

kiilakass kirjutas:Oioioioioioioioioi ohooooooooooohooooooooooooooo millega ma olen hakkama saanud see ei ole võimalik Ma olen endagi nii rahul et rohkem olla ei saa ja mul ka ss1 hakkis 2 ring
No küll nüüd ajab nina püsti ;) Tubli, mis muud :)
PiltCitroën Sport
kiilakass
Kontakt:

Õnnitlused Suzuki ignise tiimile ja kõige kõige suuremad õnnitlused suured suured üli suured õnnitlused Burnsile avaetapi võidu puhul :wav:
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Esimene etapp sõidetud mis oli minu arust ilus algus uuele hooajale. 15 sõitjat stardis on sama palju kui eelmise WRC hooajalgi MC etapil (kokku oli muidu 16, aga üks sõitja ei lõpetanud). Ütleks lausa SUPPER!!!
Hetkel on tiimidesse lisamatta Aix ja Rubic kes arvatavasti liituvad üsna pea. Kuulujutud käivad, et Tartust on ka oodata lisa.

Kambu jäi tõesti vist taas pult käes magama ja kui ärkas, siis oli juba 2ringi lõpp. Nimistust jäi ainult kaks sõitjat punktist ilma.
Pikk hooaeg on ees ja midagi ei ole veel kadunud.

Õnnitlused Burnsile ja Kiilakassile kes on hetkeseisu vaadates ülikõvas hoos vaatamata eelnevatele pidustustele jne. Tean, et Kiilakass üritab Rootsis rohkemat nii, et hoidke kõik piipjaprillid.
Üldiselt on kõik tublid, et lõpuni sõitsid ja seda ausalt tegid.

Endale meeldib ka see 2toa süsteem kuna paneb ikka küüsi sööma, et kuidas teistel läks. Vedanud on nendel kes PSi jagavad, saab jälgida mõlemat sõitu.
Nett on ka mul peavalu kuna Elion pidevalt kräshib, aga põhimõtteliselt peale kiirema netiühenduse hankimist ei ole enam hakkimist täheldanud isegi SS1 katse lõpus kus enne oli praktiliselt võimatu sõita.

Enda sõidust aga nii palju, et mis siin ikka kobiseda 8p on alguseks väga hea. Arvestades seda, et MC pole mu suurim lemmik. Ainus ebaõnn oli SS6 kus suutsin katse keskel auto mootori lõhkuda kohas kus nagu ikka pole kunagi eksinud.

Kohtume Uddeholm Swedish Rally-l.
Burns

kiilakass kirjutas:Oioioioioioioioioi ohooooooooooohooooooooooooooo millega ma olen hakkama saanud see ei ole võimalik Ma olen endagi nii rahul et rohkem olla ei saa ja mul ka ss1 hakkis 2 ring
Kiilakass, meeskond oleks sinuga veel rohkem rahul, kui meil kaksikvõit oleks tulnud. :lol: :lol: Aga igati tubli etteaste sinu poolt ja loodan, et Rootsis suudame sama konkurentsi pakkuda.
Diagnoos- Rallisõltlane
kiilakass
Kontakt:

Ma pidevalt praktis igal katsel mõtlesin ainult sellele ,et see krdi nett tsuksima ei hakkaks ja kokku ei jookseks muule mõelda ei saanud...ja rootsis jwrc hoopis teine tunne sõita...

krusa hüppas vahele viimasel katsel ja mul need suzu purjus fännid jooksid ette ja sinna need paar sekki läksid :)
Burns

kiilakass kirjutas:Ma pidevalt praktis igal katsel mõtlesin ainult sellele ,et see krdi nett tsuksima ei hakkaks ja kokku ei jookseks muule mõelda ei saanud...ja rootsis jwrc hoopis teine tunne sõita...

krusa hüppas vahele viimasel katsel ja mul need suzu purjus fännid jooksid ette ja sinna need paar sekki läksid :)
Ürita ainult sõidule keskenduda. Krusa pani jah viimasel katsel kõvasti, kuigi tegi veel mingi sõiduvea. Aga ülilahe üritus on :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
kiilakass
Kontakt:

jummala cool värk võiks juba kolmapäev olla
kiilakass
Kontakt:

Minu probleem oli ss2 oleks see ok olnud siis oleks võibolla paremini läinud aga oleks on jama asi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Ma hüppasin ka korra läbi ja töristasin mõne katse kaasa. :)
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Strike kirjutas:Ma hüppasin ka korra läbi ja töristasin mõne katse kaasa. :)
Meistril on õigus tulla meiega võistlema millal iganes, see on ainult au kui teiega ühel rajal saab olla :)

Edaspidi hakkabki nii olema, et ajatabelis on Strke kirjas, aga punktitabelisse ja tiimiarvestusse lisame, siis kui ta ise selleks soovi avaldab.
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

kiilakass kirjutas:Minu probleem oli ss2 oleks see ok olnud siis oleks võibolla paremini läinud aga oleks on jama asi
Olex tädil munad,olex tädi ju onu! :D :D :D
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Krusa kirjutas: ...
Hetkel on tiimidesse lisamatta Aix ja Rubic kes arvatavasti liituvad üsna pea. Kuulujutud käivad, et Tartust on ka oodata lisa...
Nagu kunagi sai räägitud siis loobusin suurest spordist, kuid mõnel etapil üritan ikka kaasa lüüa. Tänud Strikele kelle abiga sain uue mängu ja networgi jaoks vajalikud jubinad. Kui ühendamiseni jõuan siis hakkan teid - Heix ja Krusa - ka tüütama. Mis rallit ja mis autoga sõidan, pole veel teada. Sponsoritega käivad läbirääkimised ja eks enne sõitu annan pressikonverentsi, millega rajale lähen. Seniks edu teile, kes on nõuks võtnud terve hooaja kihutada.
Vasta