Õnneks teeb südame rahulikuks see, et jah 46 all sõidab mu lemmik MotoGP sõitja Rossi, a ise sain alles 46-20
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
Burns
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 1
Kuidas siis rahval tunne on enne esimest ametlikku netirallit. Ausalt öelda mina ei kujuta ettegi mis tunne on seda sõita, kuna niisama trenni teha on midagi muud. Kui aga üks katse ainult siis olen kindel, et mulle tuleb küll närv sisse ja käed lähevad higiseks. Loodan ainult, et mingit suurt "prohmakat" ei tee ja liigseid riske võtma ei hakka. Eesmärk on ralli kindlalt lõpetada. Loodan veel, et neti ühendus toimib ja mäng kokku ei jookse. Edu kõigile homseks

Diagnoos- Rallisõltlane
Tunne on väga tugevBurns kirjutas:Kuidas siis rahval tunne on enne esimest ametlikku netirallit. Ausalt öelda mina ei kujuta ettegi mis tunne on seda sõita, kuna niisama trenni teha on midagi muud. Kui aga üks katse ainult siis olen kindel, et mulle tuleb küll närv sisse ja käed lähevad higiseks. Loodan ainult, et mingit suurt "prohmakat" ei tee ja liigseid riske võtma ei hakka. Eesmärk on ralli kindlalt lõpetada. Loodan veel, et neti ühendus toimib ja mäng kokku ei jookse. Edu kõigile homseks![]()
-
QJU2
- II järgu kommentaator

- Reactions: 0
Õnnitlused Strikile sünnipäeva puhul. Muuseas eile oli Vidriku nimepäev ka veel lisaks. Ma yhinen siis kella 22.00 sõiduga kui lubate. Seoses esimese ralliga on kerge närv sees. Tundub et siin läheb võitluseks viimaste kohtade pärast kui kõik himustavad yhte puntki. Teeme siis asja põnevamaks - ma sõidan kindlalt ralli läbi et saada see yks punkt. See oli muuseas väljakutse teistele ... 
mul nagu nii väga harva sinna etteotsa asja
Burns-jagan sinuga täitsa tundeid, üksasi kodus niisama trenniteha ja kihutada, aga kui asi tõsiseks läheb netis ja tead, et üks eksimus põhimõtteliselt lõpetab võistluse heale kohale, siis ikka närv see küll
aga mis ikka edu ja eks siis homme teada esimene neti rally võitja