Viru Ralli 2006
Viru Ralli 2006
Tere. Kui kellegil on pilte või videosi autost nr. 47 siis võiks need saata steven.viilo@mail.ee või kuhugi netti üles panna. Aitäh!
www.zone.ee/sduo2 ja sealt need "ralli 191" ja "ralli 141" 
Minu meelest üks agressiivsema sõidustiiliga juhte:D Vähemalt niipalju kui mina nägin sellel rallil.

Minu meelest üks agressiivsema sõidustiiliga juhte:D Vähemalt niipalju kui mina nägin sellel rallil.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
miskipärast annab ERRORitjohunn kirjutas:http://rainerausfanclub.ee - Viru ralli väike kokkuvõte on nüüdseks üles laetud
Videokokkuvõte
Sain ka lõpuks pika kokkuvõtte valmis. Jäi teine küll pardakaamera materjali ootamisest venima. Seekord jõudis esimesena Egon Kauri materjal minuni ja videos siis omajagu kimamist filmitud läbi tema tuuleklaasi. Aitäh veelkord Egonile ja tervitused Timmu Kõrgele kõige pikema hüppe eest enne Kehala ringi. Seda enam, et eriti kaugemale ta seetõttu kahjuks ei jõudnudki.
Fail seekord õnnestus laadida ftp serverisse Datanet: ftp.datanet.ee ja faili nimi: ViruRally2006(508MB).avi Loodetavasti sama saadaval teisipäeva hommikust ka Torust. Selle N3 masinaklassi kärbitud versioon on ammu üleval ka AsariRacing kodulehel.
Kui keegi veel sooviks saada KOHE teavet, kunas mul midagi ja kuhu üles on läinud, siis saatke oma e-aadress ja ma lisan teid oma nn uudiskirja saajate nimekirja.
eeroj@hot.ee
Fail seekord õnnestus laadida ftp serverisse Datanet: ftp.datanet.ee ja faili nimi: ViruRally2006(508MB).avi Loodetavasti sama saadaval teisipäeva hommikust ka Torust. Selle N3 masinaklassi kärbitud versioon on ammu üleval ka AsariRacing kodulehel.
Kui keegi veel sooviks saada KOHE teavet, kunas mul midagi ja kuhu üles on läinud, siis saatke oma e-aadress ja ma lisan teid oma nn uudiskirja saajate nimekirja.
eeroj@hot.ee