aga seda ma ju küsisingiRasmus kirjutas:Ehk on ka praegu mõni põhjus-huviline2- kirjutas:keegi teab,miks murakat stardis pole,juba teist rallit järjest(esimene oli küll põhjusega )

Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
aga seda ma ju küsisingiRasmus kirjutas:Ehk on ka praegu mõni põhjus-huviline2- kirjutas:keegi teab,miks murakat stardis pole,juba teist rallit järjest(esimene oli küll põhjusega )
See, kui üks mees väga hästi sõidab, ei tähenda seda, et ta konkurente kohe nõrgaks tuleks pidada. On hea, et Rainer Aus sai võimaluse näidata oma võimeid N-rühmas. Tihe konkurents sunnib kõiki pingutama. Rauam oli eelmisel rallil kiireim eestlane ja võttis MV arvestuses maksimumpunktid. Seekord jäi ta alla. Järgmine ralli võib jällegi vastupidi olla.aix kirjutas:Mul samuti Ausi üle siiralt hea meel ja kestvad kiiduavaldused siit poolt.
Nii vähese N klassi kogemusega ja juba esimene rallivõit.
Rauam peab ikka peeglisse vaatama ja tõsiselt mõtlema, et kas ta ikka väärib kohta EOS ralliteamis.
Ei sugugi mitte. Ma ei pidanud silmas,e t Rauam on vilets sõitja. Kui sa nii aru said siis sorry. Minu viga et halvasti seletasin. Lihtsalt pean Aus-i antekamaks sõitjaks ja ei midagi muud. Rauam on ikkagi sõitnud juba mitu hooaega (vist isegi 4, kindlalt ei tea) aga tulemusi pole. Ma oleks eelistanud sinna teami teiseks sõitjaks pigem Laur-i, kes küll lõhub autosid aga on kiire.Karmen kirjutas:See, kui üks mees väga hästi sõidab, ei tähenda seda, et ta konkurente kohe nõrgaks tuleks pidada. On hea, et Rainer Aus sai võimaluse näidata oma võimeid N-rühmas. Tihe konkurents sunnib kõiki pingutama. Rauam oli eelmisel rallil kiireim eestlane ja võttis MV arvestuses maksimumpunktid. Seekord jäi ta alla. Järgmine ralli võib jällegi vastupidi olla.aix kirjutas:Mul samuti Ausi üle siiralt hea meel ja kestvad kiiduavaldused siit poolt.
Nii vähese N klassi kogemusega ja juba esimene rallivõit.
Rauam peab ikka peeglisse vaatama ja tõsiselt mõtlema, et kas ta ikka väärib kohta EOS ralliteamis.
Sel hooajal on EMV sarjas N3 klassis käimas ehk viimaste aastate põnevaim heitlus. Võistlusradadele on tekkinud uusi autosid enam kui kunagi varem. Ei saa olla nii, et kõik iga kord võidavad. Tipus on kõik kõvad sõitjad ja võitja selgub ikkagi pärast Saaremaa rallit, kui punktid kokku liidetakse.
Ehk peaksid sa ikkagi ise peeglisse vaatama ja mõtlema, et kas rallisõpradele pakuks pinget see, kui üks sõitja teeks puhta platsi ja ülejäänud vaataksid võistlust raja kõrvalt? Sest mõnede nobedate näppudega netikommentaatorite arvates tuleks rajale lasta ainult need, kes järgmise etapi võidavad? Nii või?