Krt, olin liiga kaua eemal ja nüüd jäängi sellest ilma. Egas siin midagi keda siin ikka süüdistada kui ennast Mäletasin nagu, et neljapäev või reedene päev oli. Aga need kes läksid häid elamusi
täismaja küll ei olnud, aga väga hea publik oli. Ülikena emotsionaalne üritus. Usun, et ässad jäid rahule. Solku on väga lahe. Ta pole mulle kunagi eriti meeldinud, aga tänasest alates hakkan talle pöialt hoidma. Kui ta jala kardiroolist läbi pani, mõtlesin küll, et nüüd sääreluu läheb
Pole nii positiivse meeleoluga üritust enne külastanud! Väga meeldiv ja rõõmus üritus. Ma väga loodan, et kõik külalised, asjaga seotud ning lähedased sellega rahule jäid!
Super hea üritus. Aitäh Markkole, et sellise ürituse korraldas Michaeli auks ja tore oli näha, et nii paljud maailmatipud olid kohale tulnud mälestama Michaelit.
Show ise oli ka väga vinge ja Petter väärib 100% nime Mr. Hollywood.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
See oli tõesti väga väärt üritus.Sõitjad nautisid sajaga siin olemist.
Ja nagu enne öeldud on negatiivne see,et nii palju vabu kohti oli
See oli täiesti oma 450 kr väärt.Oleks maksnud rohkem kui oleks olnud vaja.
Üritus oli supper, seda ülivõrdes. Loeb ei saanud võistlema tulla kuna citroen käskis tal sama päeva õhtuks prantsusmaal tagasi olla, ilmselt miskised testid tulekul. Ma ei ole muide ka näinud kunagi varem, et eesti publik nii kiiresti ennast üles kütab. Õhtujuhtidele ka 10-st 11
Eks pilte on juba eilsest üritusest palju ilmunud, aga ega küll küllale liiga tee. Seega nendele, kes üritustel ei käinud panen mõneks ajaks ülesse eilsed pildid. http://www.storage.ee/oldfox/transport/MPark/
Vaatan siin neid Star Track pilte ikka ja jälle. Alles praegu hakkab vaikselt kohale jõudma, et KUI kõvad mehed ikka siin käisid ja ma ei pea silmas ainult piloote. Ja nad olid siin...meie juures... Eestis. Vähegi arvestataval spordialal ei pruugi sellist asja enam kunagi juhtuda.