kiilakass kirjutas:Vabandage,kuidas te ennustate kas nii ,et panete need paarid kirja ,et kes sõidu ajal võitlevad ja nr nende järgi on nagu mis koha eest.
antud on sõitjapaar,
ennustame, kes neist paremal kohal lõpetab.
Iga sõitjapaari taha kirjutame panuse ühest üheteistkümneni, kusjuures igat panust saab vaid korra kirjutada.
11 paari, kelle vahel tuleb panused 1-11 ära jagada.
Õigesti ennustatud paari eest saad + punkte ning vale ennustusega lähevad punktid maha.
mul on eriti stabiilsed tulemused: 1) 24 p 2) 24 p 3) 22 p 4) 22 p. siiski ei tee need 4 tulemust kokku 102 nagu mul kokkuvõttes kirjas on. (tegelt peaks mul olema 92 punkti)
Matthiew kirjutas:mul on eriti stabiilsed tulemused: 1) 24 p 2) 24 p 3) 22 p 4) 22 p. siiski ei tee need 4 tulemust kokku 102 nagu mul kokkuvõttes kirjas on. (tegelt peaks mul olema 92 punkti)
just.
tegelt jäi mul parandatud tulemustega leht netis lihtsalt uuendamata.
aga kui kuskil veel vigu peaks esinema, siis andke ikka teada
jens pani kõik täppi, kolin eksis ühe paariga.
Ja Hull, pühapäeval ei saa enam ennustust muuta! Kuna kirjutasin su ennustuse juba varem arvutisse, siis see varem tehtud ennustus läks ka arvesse. Poleks ma su ennustust varem salvestanud endale, poleks su ennustust arvestanud...
Selline edu on ausalt öeldes tõsine üllatus. Etapp oli parajalt kaootiline ja ma vahepeal isegi mõtlesin, et huvitav, kas kogu selle segase järjestuse taustal üldse plussi jääda õnnestub
PS: Siim mul peaks olema 65 punkti mitte 64 eksisin ainult ühe paariga Räikkönen v. Fisichella kuhu ma panustasin ühe punkti. Seega peaks olema mul Jensist üks punkt vähem mitte kaks punkti vähem.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:PS: Siim mul peaks olema 65 punkti mitte 64 eksisin ainult ühe paariga Räikkönen v. Fisichella kuhu ma panustasin ühe punkti. Seega peaks olema mul Jensist üks punkt vähem mitte kaks punkti vähem.
Kolin kirjutas:PS: Siim mul peaks olema 65 punkti mitte 64 eksisin ainult ühe paariga Räikkönen v. Fisichella kuhu ma panustasin ühe punkti. Seega peaks olema mul Jensist üks punkt vähem mitte kaks punkti vähem.
vale vastuse eest saab miinus punkti.
2+3+4+...+10+11=65
65-1=64
Õigus jah ma unustasin selle miinus varjandi ära. See paar mille valesti paned nende punktid jooksevad miinusesse. Sorry, et paanikat tegin.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Vead:
Draggo ennustas taas kaks korda ning ma ei saa tema ennustusi arvesse võtta. Ka Austraalia GP'l ennustas ta kaks korda ning siis ütlesin, et rohkem ma selliseid ennustusi ei arvesta. Nii et tuleb olla veidi tähelepanelikum...
Schalke jättis ühe paari taha nime kirjutamata.
Mask pani ühe paari panuseks 12