See on Adra Bussipeatusest paremale?Jaanus kirjutas: Sealt umbes kilomeetri pärast keerata paremale karjateele, mis viib Adra külla.
Tallinna ralli 2006
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kava tuleb müügile Statoili jaamades Tallinnas, Tartus ja Pärnus alates homme hommikust:
http://www.motorsport.ee/?page=3&news=1066
http://www.motorsport.ee/?page=3&news=1066
Tänuavaldus
VWman, suur tänu.
Tundub põnev ralli tulevat ja ehee, päris soodne koht mul, kui rallihuvilisel siin Türil. Järgmine ralli tuleb otsaga pea koju kätte. (y) Küll ühtki Statoili mul siin pole. Vaat kui tore oleks, kui Autoleht kõik ralliprogrammid ära trükiks. See oleks minu tellijaks meelitaja küll, mitte mingi uus Civicu lõks.
Tundub põnev ralli tulevat ja ehee, päris soodne koht mul, kui rallihuvilisel siin Türil. Järgmine ralli tuleb otsaga pea koju kätte. (y) Küll ühtki Statoili mul siin pole. Vaat kui tore oleks, kui Autoleht kõik ralliprogrammid ära trükiks. See oleks minu tellijaks meelitaja küll, mitte mingi uus Civicu lõks.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
publiku kohta ei oska erit öelda, oli ja ei olnud ka. aga peab ütlema,et oli väga hea ralli. võibolla sattusin nii headele kohtadele,aga oli ka midagi vaadata!
9 katsel (vist koht 2 ) kaur tuli nagu eriti rajult... nii kiirelt ei sisenenud sinna kurvi keegi. võibolla keegi teab ,millest ma räägin, kes juhtus seda pealt nägema.
praegu on emotsioone veel liiga palju,ei suuda eriti adekvaatset hinnangut anda. aga hea!!
9 katsel (vist koht 2 ) kaur tuli nagu eriti rajult... nii kiirelt ei sisenenud sinna kurvi keegi. võibolla keegi teab ,millest ma räägin, kes juhtus seda pealt nägema.
praegu on emotsioone veel liiga palju,ei suuda eriti adekvaatset hinnangut anda. aga hea!!
üldjoontes jäin ralliga rahule aga no korralduslik pool oli nüüd küll alla igasugust arvestust vähemalt see kaartide osa krt mingeid silte üleval ei ole küsid turvajate käest see ütleb et ei tea ma ka alles täna siia sattusin esimene päev oli ikka tükk tegemist et seda humala katset üles leida aga ok muidu oli väga nauditav vaadata edu meestele igatahes et nad üldse viitsisid asjaga tegeleda
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Käisin ise ka Võidula teist läbimist vaatamas. Siis oli seal ka ikka nii mõnigi inimene kohal. Ka oli bussi täis purjus põhjanaabreid rallit jälgimas.Gaffer kirjutas:Hmm, ise olin Võidula katsel ja seal oli inimesi ikka parajalt ning kõik olid lõbusas ralli meeleolusMärtinfänn kirjutas:Ei taha midagi öelda halba aga kus olid pealtvaatajad???Noo neid oli ikka liiga vähe :S
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane