Marcus Gronholm
Ford Problem with windscreen wipers - stuck in up position Petter Solberg
Subaru Oil pressure gauge in the car showing signs of a potential problem Gigi Galli
Peugeot "Not feeling right with the car" Henning Solberg
Peugeot Problem with the brakes
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Argentiinas on autodel samad mootorid kasutada mis olid Mehhikos ja seal oli Loebil ülekuumenemine ja Hirvosel õlirõhujama. Mõlemad vedasid siiski lõpuni.
Ma arvan, et Loeb oleks pidanud palju kiirem olema. Teise ja kolmanda spliti vahel on normaalne kaotuse suurenemine Solbergi ajaga võrreldes nii kaks-kolm sekundit, aga Loeb kaotas 15.
EDIT. Nojah ta oli spinni teinud, siis on ajakoatuse põhjus selge.
>
0
Viimati muutis Jaanus, 28 Apr 2006, 14:15, muudetud 1 kord kokku.
hindrek kirjutas:wrc masters näitab ühte huvitavat sõitjat uspensky järel rajal - null JAAN ??
Jäin isegi selle juures mõtlema,et mis värk see on......
error.com on eelnema pidanud töö lõpuni tegemata jätnud ja osadel B-kategooria sõitjatel tihtipeale eesnime asemel näiteks "null".
antud juhul on asi täitsa segamini - eesnimi ja perekonnanimi segamini aetud + veel perekonnanimi splittides puudu.
kokkuvõtetes on ta kirjas kui m. jaan
BFG peal ma hommikul teda üldse nimekirjas millegipärast leidnud...
hindrek kirjutas:wrc masters näitab ühte huvitavat sõitjat uspensky järel rajal - null JAAN ??
Jäin isegi selle juures mõtlema,et mis värk see on......
error.com on eelnema pidanud töö lõpuni tegemata jätnud ja osadel B-kategooria sõitjatel tihtipeale eesnime asemel näiteks "null".
antud juhul on asi täitsa segamini - eesnimi ja perekonnanimi segamini aetud + veel perekonnanimi splittides puudu.
kokkuvõtetes on ta kirjas kui m. jaan
BFG peal ma hommikul teda üldse nimekirjas millegipärast leidnud...
Möldri auto number kah asjalik 143
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ei taha küll ära sõnuda, aga kui PGA homme uuesti stardib, siis saab ta 40 minutit trahvi. See peaks olema piisav vahe, et mitte enam poodiumi kohta püüda, mis jällegi on Aava jaoks hea uudis, kuna PGA on minu meelest kõige suurem konkurent JWRC tiitlile.