Burns kirjutas:Neti rahvas- kes on reede ja nädalavahetuse õhtul mängijad. Võiks ka n.ö. väikse koos ralli teha ja muidugi rallikrossi, see tundus päris lahe.
Burns kirjutas:Neti rahvas- kes on reede ja nädalavahetuse õhtul mängijad. Võiks ka n.ö. väikse koos ralli teha ja muidugi rallikrossi, see tundus päris lahe.
Olen kohal kõik päevad välja arvatud reede õhtul. Igaljuhul näeme ja teeme kaua oodatud madina millest siin kunagi ka juttu oli. Oi see saab magus olema
Olen kohal kõik päevad välja arvatud reede õhtul. Igaljuhul näeme ja teeme kaua oodatud madina millest siin kunagi ka juttu oli. Oi see saab magus olema
Aga teeks siis laupäeva õhtul mingise kinnise toa näiteks. Saaks RF rahvas koos sõita. Võiks Kreekat ja Türgit sõita. Mis arvate?
Seal vahet tglt ei ole kas kinnine või lahtine. Kinnise võiks teha, siis kui omasid juba nii palju koguneb, et enam ei mahu võõraste pärast ära?
Rallisid võiks uhada segamini, ise eelistaks eelolevat etappi
Ma ise arvatavasti sisse õhul peale 21.00
Krusa kirjutas:Seal vahet tglt ei ole kas kinnine või lahtine. Kinnise võiks teha, siis kui omasid juba nii palju koguneb, et enam ei mahu võõraste pärast ära?
Rallisid võiks uhada segamini, ise eelistaks eelolevat etappi
Ma ise arvatavasti sisse õhul peale 21.00
TEADAANNE 19.Aprill.2006 kell 21.00 WRC:Evolved testralli Acropolis Rally kaks ringi. SS1 on ametlik shakedown. Variaralli Rally Japan.
Toa nimi "RF" & "rf"
Päss "kiisu"
PS. Testralli e. Kreeka sõidame läbi kaks korda, nii nagu ta tulevikus online võistlusena välja näeks. Mõelmad ringid on eraldi startidega. Lisaks sõidame veel ühistardiga variaralli mille masinaklass selgub stardis.
>
0
Viimati muutis Krusa, 19 Apr 2006, 08:35, muudetud 4 korda kokku.
Eks täna saab näha kuidas selline süsteem toimib ja kas tulevikus saaks nii online meistrikaid teha? Ja loomulikult on näha kuidas kellegil närv kahel ringil vastu peab. Kõigile nael kummi ja kohtume juba õhtul Kreeka ja Jaapani teedel.
Eile oli päris palju tehnilisi probleeme vist sõitjatel. Jaapani viimaseks katseks jäi meid rajale päris vähe. Ise pidin ka peale esimest Kreeka ringi välja logima, kuna masin ei lubanud teiega yhineda. Sellest ka väike viivitus starti ilmumisel.
Endal sattus võrku mingi viga sisse SS6 alguses ja olingi ma võrgust kadunud. Kuna polnud plaanis Jaapanit nagunii kaasa sõita (Meistrite liiga algas) siis ei hakanud enam tagasi tulema. Esimene ring vist läks Krusale väga napilt mul selline tunne
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P