Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Nohh ma ei arva et ma just õnnelik peaksin olema..et mingid suure rahakotiga onud on ostnud omale subarud, ja nüüd üritavad midagi ära teha..aga nohh vaadates Linnamäed ja Telkovi( ja nad ei ole enam uued tulijad) ..noo kohe kuidagi ei tule välja ..tee või tina .. huvitav, kas neile pole pähe tulnud et, läheks õige soome või inglismaale kooli.. rallikooli ...doc kirjutas:Mina arvan, et pole kellegi kiirus pealtvaatajate lõõpida. Nad peaksid õnnelikud olema, et Eestis järjest rohkem tasemel autosid sõidab. Üksikud uued tulijad suudavad kohe head kiirust näidata.
Suusatrenni ta ei peagi enam tegema, kuna ta tegi suusatamisega ju lõpparve.Karl kirjutas:Alsgaard sõidab vist ikka juba mõnda aega rallt! Eelmisel aastal oli ta Soome MM etapile ka ülesse antud, kahjuks ei startinud. On olnud kuulda ka, et Norra suusakoondis kohati pahane on olnud - Alsgaard suusatrenni üldse ei tee, käib kuskil rallidel autoga kihutamas:)! Lahe ...!
Need on kõik mehed jumatu kirjutas:Kui eelnevalt oli juttu, et sõidab naisi, siis mina leidsin neid koguni neli:Kai, Terje, Maris, Janne.... Naiste pealetung rallisse????
hmmm... kessee siis?Carlos kirjutas:Ka nüüd Võrus oli üks suht tuntud rahvarallimees raja ääres õpetamas. Kui hästi ta teadis kuda neid kurve võtta ja oskas õpetada.
Aga milline oli rajakate sügisel ja milline oli see suvel? Ning ega mikihiirtel polegi võimalik mingeid meeletuid ajavahesid saavutada.tarvo kirjutas:aga üldiselt oleme ausad ja vaatame saaremaa rahvaralli oriküla katse tulemusi ja võrdleme neid siis sügisese suure ralliga - parim nelivedu oleks kohe wrcude taha platseerunud ja parim kaksvedu ka suht etteotsa.... no comments
hehee... ega nüüd sügisel seda lihtsalt läbi ka "kulgetud"Carlos kirjutas: Aga milline oli rajakate sügisel ja milline oli see suvel? Ning ega mikihiirtel polegi võimalik mingeid meeletuid ajavahesid saavutada.