Kle sai siis jah eile netti, üritan täna ka paar sõitu teha, kui mind õe pool löögile lastakse aga teisipäevast saan koju ka neti sisse siis läheb tõsisemaks andmiseks. Eile proovis õe mees ka paar sõitu teha nii et kui liidritele tuleb ligi kaks minutit kaotust siis teatge et see ei olnud mina
selline küsimus suurele ringile, et kas meie omadest keegi mingi kell 19 saab netti sõitma tulla. Lõuna ajal ma käisin aga siis ma ühtegi eestlast seal ei kohanud, oleks tore kellagagi omadest ka võidu ajada.
jama lugu mul ainult see, et kuna mul see vana mälukaart tuksis siis uue kaardi peal ei ole mul kõik katsed lahti ja siis ma ei saa seal mingeid punkte aga ega see vist pole eriti oluline ka.
mina võin tulla. aga kas teeme mingit katset või rally crossi (endale meeldiks see rohkem)? Ma olen nime all Johunn ja sõidan Skodaga. teema siuke et vend tegi kasutaja, aga enam ise ei sõida ja mina sõidan tema nime all kuna ei viici uut endale teha.
Sai siis kokkuloetud palju nö. aktiivseid netplay sõitjaid on ja peaks mainima,et pilt on positiivne. Kui ärkaks kadunud inimesed nagu Jokercom ja ehk uus mees kiir ka liituks võiks ju täitsa alustada
Kuigi vaadates praegust listi (Burns,Erry,Andro,Heix,Krusa,Kait,Johunn,QJU,Kambu,Kiilakass,Rubic,Girlpower,Vidrik,Strike) võiks ka täica pihta hakata või mis?
Poole hooaja pealt pole mõtet netikaid alustada. Oleme siin paari sõitjaga arutanud seda teemat ja jõudnud järeldusele, et parem oleks see RF hooaeg ikka veel vanade reeglite järgi ära sõita ja siis saaks üldse kogu teemaga netti ära kolida. Kaks võistlust paraleeleselt läheks natuke liga kirjuks.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
parandaksin veidi Heixi. Johunni asemel peaks olema Matthiew, kuna yks kord kunagi ammu tegi Johunn netti kasutaja ja kuna mina pole viicind endale uut teha sõidan tema nime all. Ta ei mängi seda netis enam yldse, ehk siis põhimõtselt kui näete netis Johunni olen see mina.
Matthiew kirjutas:parandaksin veidi Heixi. Johunni asemel peaks olema Matthiew, kuna yks kord kunagi ammu tegi Johunn netti kasutaja ja kuna mina pole viicind endale uut teha sõidan tema nime all. Ta ei mängi seda netis enam yldse, ehk siis põhimõtselt kui näete netis Johunni olen see mina.
No vahet ei ole pidasingi sind silmas Muide võiksid ka selle nime netplays ära muuta kui vend sul ei sõida.
Tere!
Mul selline küsimus neile, kes seda net Testralli asju ajavad. Kas seda kolmapäevast aega reede õhtu peale ei saaks lükata, kuna ma siis ainult vaba. Muidugi, ega nüüd ei pea minu pärast asju muutma hakkama, kui enamusele selline varjant ei sobi.
Burns kirjutas:Tere!
Mul selline küsimus neile, kes seda net Testralli asju ajavad. Kas seda kolmapäevast aega reede õhtu peale ei saaks lükata, kuna ma siis ainult vaba. Muidugi, ega nüüd ei pea minu pärast asju muutma hakkama, kui enamusele selline varjant ei sobi.
Reede õhtu selline paha aeg. Ikkagi nädalavahetuse algus ja kes sõidab linnast ära, kes läheb kuhugi niisama välja. Selles suhtes on reede õhtu veidi paha aeg.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Reede on tiba ebamugav aeg eriti suvel. Kas sul tõesti ainult reedeti vaba?
Reede õhtu selline paha aeg. Ikkagi nädalavahetuse algus ja kes sõidab linnast ära, kes läheb kuhugi niisama välja. Selles suhtes on reede õhtu veidi paha aeg.
Krusa kirjutas:TEADAANNE 29.märts.2006 kell 21.00 WRC:Evolved testralli Acropolis Rally & variaralli info kolmapäeval.
Toa nimi "RF" & "rf"
Päss "kiisu"
Loodetavasti tuleb hooaja suurima osavõtuga tesralli.
Reede on tiba ebamugav aeg eriti suvel. Kas sul tõesti ainult reedeti vaba?
Mul selline jooksev graafik töö juures ja muidugi sobiks mingi esmaspäevane päev ka või siis laupäev, pühapäev.
Krusa kirjutas:TEADAANNE 29.märts.2006 kell 21.00 WRC:Evolved testralli Acropolis Rally & variaralli info kolmapäeval.
Toa nimi "RF" & "rf"
Päss "kiisu"
Toa nimi "RF" & "rf"
Päss "kiisu"