Kataloonia ralli II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
Kiiruse kummardaja
- III järgu kommentaator

- Reactions: 0
-
Kiiruse kummardaja
- III järgu kommentaator

-
radiation
- II järgu kommentaator

Minu meelest oli Pirelli ainult 2005aastal (ehk siis eelmine hooaeg) Peugeot kasutuses.Kiiruse kummardaja kirjutas:Hea tähelepanek.hakka või tõesti uskuma et pezoode ebaedu taga eelnevatel aastatel võis tõest pirelli olla.Või on siis kogu tase mingil määral alla käinud.
Mis muud moodi seletada selle aasta pezoode minekut eratiimi kätes.
Võrdluseks saab ju võtta Bosse praeguse kiiruse.
Varem oli tegu auto töökindlusega.
ahmi tolmu
-
Kiiruse kummardaja
- III järgu kommentaator

-
schalke
- Diagnoos: rallisõltlane

[quote="Kiiruse kummardaja"]Hea tähelepanek.hakka või tõesti uskuma et pezoode ebaedu taga eelnevatel aastatel võis tõest pirelli olla.Või on siis kogu tase mingil määral alla käinud.
Võrdluseks saab ju võtta Bosse praeguse kiiruse.[/quote]
Ei tea kuhu tal minna oleks?
Võrdluseks saab ju võtta Bosse praeguse kiiruse.[/quote]
Ei tea kuhu tal minna oleks?
-
Märtinfänn
- Diagnoos: rallisõltlane

-
MOC.Taavi.Vilj
- III järgu kommentaator

-
Matthiew
- I järgu kommentaator

Mina pooldan see eest aga Grönholmi, kuna ta on ju ikkagi meie põhjanaaber. Loebi vastu ei ole mul midagi aga nendest kahest pooldan ikkagi GrönholmiMOC.Taavi.Vilj kirjutas:Märtinfänn kirjutas:Tundub, et kui Bossel auto vastu olek pidanud siis ei oleks talle vastast eriti.
Mitte eriti vaid ta sõidaks omseks õhtuks väga pikalt vist eest ära.Aga mul on hea meel,et Loeb esimene kuna ma peale Markko lahkumist pooldan teda![]()
Tegelikult ei saa sedasi tingimata väita, kuna arvatavasti Grönholmi probleemideta edenemise korral pingutanuks ka Loeb tunduvalt kõvemini. Praegu aga tundub, et prantslane pingutab just niipalju, et vahet Sordoga hoida.Märtinfänn kirjutas:Tundub, et kui Bossel auto vastu olek pidanud siis ei oleks talle vastast eriti.
Mina olen märganud enda juures seda, et otseselt ma tõepoolest kedagi ei poolda. Meeldivad, Galli, Atkinson, Sordo aga kellegi suurim fänn ma enam pole. Sellel pole ka midagi pistmist Märtini loobumisega, see neutraalsus tuli juba enne tema loobumist. Viimasel ajal meeldivad mulle hoopis tihedad võitlused, pealegi ralli on ralli, vahet ei ole, kes sõidab, peaasi et külg ees sõidab...Frank kirjutas:Neutraalseks jäi siis keegi?
gaas on endiselt laiffi