Mis vaates rallimänge mängite? Mina mängisin CMR2 kogu aeg ses vaates, et autot oli tervenisti näha. Nüüd CMR4 ja rool. Ja avastasin, et hoopis kiiremini saab edasi vaates, kus kaamera asub justkui reg. numbril. Tee tundub hoopis laiem. Auto tagantvaatega ei tule enam üldse välja :)
Mina mängin enamus ajast vaates, kus kaamera on auto kohal, mõnikord ka seest vaates. Aga näitesk ringraja mänge ja nüüd ma sain F1 2005 (soovitan soojalt kõigile, careeri varjant on lahe) mängin ainult eest vaates.
Ülevalt vaatest mis kõige kõrgem.
Kunagi CMR4 sõites oli ikka tükk tegemist. Algul sõitsin pealt vaatega, siis expert tasemeni jõudes oli ainus valiks seest vaade. See treenis piisavalt ja nüüd pole suurt vahet kuidas. Läheb 10min harjumist ja peaks taas sujuma
Krusa kirjutas:Ülevalt vaatest mis kõige kõrgem.
Kunagi CMR4 sõites oli ikka tükk tegemist. Algul sõitsin pealt vaatega, siis expert tasemeni jõudes oli ainus valiks seest vaade. See treenis piisavalt ja nüüd pole suurt vahet kuidas. Läheb 10min harjumist ja peaks taas sujuma
Mängisin colin 4 seestvaates, F1 Challange 99-02 mängin selle kaameraga, kust paistab kiiver ja käed...mai tea kuidas seda nimetada..WRC Evolved ainult seest klaasi tagant, muud vaated ei tule kõne alla, seest on ikka õige tunnetus, eriti hüpetes ja kiiretes lõikudes, kus kiiruse tajumine kordi parem kui väljast vaates...soovitan soojalt mängida n.ö. esiklaasi tagant..õige fiiling
CMR2 olen mänginud kõige kõrgemas vaates. Seestvaates sõitmiseks ei ole viitsinud ümberõpet tegema hakata.
F1 2000 käib ükskõik milline vaade, nagunii ei tule midagi välja.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
RBR läheb bumper cam'iga.
GP4 mängisin omal ajal õhukoguja juurest vaatega, kuna kokpiti vaatel paistsid esiratta väga totralt/häirivalt suured.
CMR2'te sai nühitud auto tagant vaatega...
Samuti mängin WRC4 ainult seest vaates et feeling oleks. Mul tähtsam feeling kui ned kiired super ajad. RBR ka seest aga Colin 2005 mängisin tagantülevalt vaatest.