Räikkönenil leping Ferrariga
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
Räikkönenil leping Ferrariga
DELFI:
Kimi Räikkonen sõidab järgmisel hooajal Ferrari tiimis — sellise informatsiooni on välja nuhkinud põhjanaabrite ajaleht Iltasanomat.
Ferrari siseringi kuuluv, mõjukal kohal olev isik on kinnitanud, et Räikkonen siirdub mitmeaastase lepinguga Ferrarisse, kirjutab Iltasanomat.
Meeskonnast lekkis info Euroopa suurima autolehe, Auto Motor und Sport´i toimetajale Michael Schmidtile, kes on vormel ühest kirjutavate ajakirjanike hulgas üks hinnatuimatest ja usaldusväärsematest toimetajatest.
“Üks Ferrari inseneridest ütles mulle, et nad oleksid valmis lepingust teatama, aga ei tee seda veel, kuna ei soovi toimida samal moel kui McLaren Alonso lepingust teatades,” ütles Schmidt.
http://auto.delfi.ee/autosport/f1/artic ... d=12340016
Ilta Sanomat:
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/urheiluuutiset.htm
Ise kahtlustasin juba ammu seda varianti, et Räikkonen Ferrarisse läheb. Oleks põnev kui Schumy ka 2007 aastal sõidaks, kuid kaldun arvama, et seda me ei näe...
Kimi Räikkonen sõidab järgmisel hooajal Ferrari tiimis — sellise informatsiooni on välja nuhkinud põhjanaabrite ajaleht Iltasanomat.
Ferrari siseringi kuuluv, mõjukal kohal olev isik on kinnitanud, et Räikkonen siirdub mitmeaastase lepinguga Ferrarisse, kirjutab Iltasanomat.
Meeskonnast lekkis info Euroopa suurima autolehe, Auto Motor und Sport´i toimetajale Michael Schmidtile, kes on vormel ühest kirjutavate ajakirjanike hulgas üks hinnatuimatest ja usaldusväärsematest toimetajatest.
“Üks Ferrari inseneridest ütles mulle, et nad oleksid valmis lepingust teatama, aga ei tee seda veel, kuna ei soovi toimida samal moel kui McLaren Alonso lepingust teatades,” ütles Schmidt.
http://auto.delfi.ee/autosport/f1/artic ... d=12340016
Ilta Sanomat:
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/urheiluuutiset.htm
Ise kahtlustasin juba ammu seda varianti, et Räikkonen Ferrarisse läheb. Oleks põnev kui Schumy ka 2007 aastal sõidaks, kuid kaldun arvama, et seda me ei näe...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Moderaator
- Kontakt:
Väike vahemärkus mille alles nüüd avastasin ja parandasin. Kahjuks ei oska Delfi ajakirjanikud soome keelt ja kirjutasid Kimi perekonnanime valesti. Tekemist on siiski Räikköneniga. Sõna keskel on ö, mitte o. Soome keeles on vokaalharmoonia. See tähendab seda, et kui alguses on täpiga täht, siis on ka kõik teised võimalikud tähed täpiga. Ainsad erandid on liitsõnad.
Päris lahe variant, kui Kimi Ferrusse läheks. Siis huvitav vaadata, kuidas inimestel hakkab raskusi olema poolevalikuga =) Kingsepp on nii pikka aega Ferraris sõitnud ja mõni soomlane McLarenis, et need on üksteise suhtes sünonüümideks muutunud. Ja pidevalt mingi vastandamine käib. Ja üldse - miks peaks kedagi vihkama (vihkamine on ikka väga julm aste, ega keegi mingile F1-huvilisele isiklikult käkki pole keeranud).
Ega McLaren ja Räikkönen ning Schumacher ja Ferrari pole kokku laulatatud, et nüüd aegade algusest aegade lõpuni peavad just seal olema ja mujale ei tohiks minna.
Mina just tahaks Kimit Ferrus näha - saabki vaheldust. Ära on juba tüüdanud see, et alati peab mingi soomlane just McLarenis sõitma. Ja muuseas vähemalt minul ei tekiks poolevalikul probleeme - "aegade algusest" olen ma olnud Ferrari poolt, kes iganes seal ka sõidab.
Ega McLaren ja Räikkönen ning Schumacher ja Ferrari pole kokku laulatatud, et nüüd aegade algusest aegade lõpuni peavad just seal olema ja mujale ei tohiks minna.
Mina just tahaks Kimit Ferrus näha - saabki vaheldust. Ära on juba tüüdanud see, et alati peab mingi soomlane just McLarenis sõitma. Ja muuseas vähemalt minul ei tekiks poolevalikul probleeme - "aegade algusest" olen ma olnud Ferrari poolt, kes iganes seal ka sõidab.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Siin ongi küsimus kas sa fännad meeskonda või pilooti. Kui saa fännad meeskonda siis ei ole jah eriti vahet kes seal sõidab kui ta suudab võita. Aga kui sa fännad pilooti siis tuleb uhkus alla neelata ja koos piloodiga ka meeskonnale kaasta elada. Seega on see selline kahe otsaga asi. Minu puhul on tegu tulise Mclareni austajaga. Ning olen ka Räikköneni talendi pooldaja. Seega hoian pöialt nii Mclarenile kui ka Räikkönenile.
Aga ennem ei vaeva ma sellega üldse pead kuna asi ei ole ametlikku kinnitust saanud, Ning väidetavalt olla Mclaren ka Kimile sootsa pakkumise teinud. Samas on Kimi väitnud, et teeb oma otsuse hooaja jooksul. Tema otsus sõltub suuresti Mclareni potsiensaalist algaval hooajal.
Aga ennem ei vaeva ma sellega üldse pead kuna asi ei ole ametlikku kinnitust saanud, Ning väidetavalt olla Mclaren ka Kimile sootsa pakkumise teinud. Samas on Kimi väitnud, et teeb oma otsuse hooaja jooksul. Tema otsus sõltub suuresti Mclareni potsiensaalist algaval hooajal.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
lol, nüüd tekib jah paljude vahel konflikte, alati on sellised Ferrari ja nende sõitjate armastajad ja mclraeniga samamoodi, nüüd kui mclareni mees läheb Ferrusse, siis tõesti jama majas 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Moderaator
- Kontakt:
jah eks see omamoodi peavalu saab olema.RudiTurbo kirjutas:lol, nüüd tekib jah paljude vahel konflikte, alati on sellised Ferrari ja nende sõitjate armastajad ja mclraeniga samamoodi, nüüd kui mclareni mees läheb Ferrusse, siis tõesti jama majas

PS: Mees kuhu sa kadunud oled

Markko ju enam ei sõida, pole WRC poolel postitanud nagunii, kuna ei ole WRC poolelt nii tark
F1 algamas, küll mind nägema hakkab 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Moderaator
- Kontakt:
Tore siis on kellega vahetevahel vaielda. See oli nali.RudiTurbo kirjutas:Markko ju enam ei sõida, pole WRC poolel postitanud nagunii, kuna ei ole WRC poolelt nii tarkF1 algamas, küll mind nägema hakkab