Sorry, korraldajad!GC kirjutas:Ja osavõtumaks!!!
No ma ei tea.
Ma oleks nõus pileti eest rohkem välja käima kui osavõtjad venemaa avarustest mõne selle aja tegija kohale meelitaks!
Aga osavõtumaksuga...! Neile tuleks peale maksta!
Tähtede Sõit 2006
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 6
Olen kahjuks või õnneks nii vana, et mäletan ka 20 aasta tagust tähtede sõitu. On mida meenutada!
Praegune sõit võis küll selgitada parima, aga mulle kui pealtvaatajale ei pakkunud see küll mitte midagi. Aru ma ei saa, miks ei võisteldud mees mehe vastu- kardeti autosid lõhkuda? Lõhuti ju ikkagi!
Mitteametlikult oli vahepalaks sõitnud samara mees kõige kiirem !!!
Ja mis kuradima valemiga sõideti 20 aastat tagasi kiiremini kui nüüd, kuigi siis oli aiste vahel poole lahjemad mootorid, vedavaid rattaidki oli poole vähem ja rehvideks nn. nisbid ilma naelteta!!!
Praegune sõit võis küll selgitada parima, aga mulle kui pealtvaatajale ei pakkunud see küll mitte midagi. Aru ma ei saa, miks ei võisteldud mees mehe vastu- kardeti autosid lõhkuda? Lõhuti ju ikkagi!
Ja mis kuradima valemiga sõideti 20 aastat tagasi kiiremini kui nüüd, kuigi siis oli aiste vahel poole lahjemad mootorid, vedavaid rattaidki oli poole vähem ja rehvideks nn. nisbid ilma naelteta!!!
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Rallikrossi ajaks võeti ju šikaanid ära niiet ajad pole päris võrreldavad.GC kirjutas:Olen kahjuks või õnneks nii vana, et mäletan ka 20 aasta tagust tähtede sõitu. On mida meenutada!
Ürituse algusepool oli küllaltki huvitav aga peale teise auto puruks sõitmist (Laur võttis betoonist posti ka maha) ning muda välja tulemist hakkas publikut lahkuma ja ei pandud ka enam väga külg ees. Ise ootasin ka autasustamise ära ning tundus et selleks ajaks vist olid jäänud ainult sõitjate sõbrad/tuttavad.
Aga muidu olen rahul ja ei arva et raha raisku läks

VAADAKE siis REPORTERIT, kohe näitab ka
pildid @ http://www.motorsport.ee/?page=15&id=342&g=342skahar kirjutas: äkki veel kommentaare ja pilte!?
et ei saand minna