Monte Carlo ralli II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Oleks päris tore olnud küll kui ta 5 meetrit enne finishit oleks masina välja suretanud. Aga ega ta enam miskile imepositsioonile ei pretendeeri, ju on meeldivam vapralt lõpuni võidelda kui tsirkust teha.Villi kirjutas:Hea küsimusGC kirjutas:Ega ometi liiga loll küsimus pole, et keegi vastata ei taha!?GC kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et Henningul poleks tarvitsenud katset lõpuni sõita- oleks saanud +5.00. Nüüd on katselt kaotust üle 6 min.
Viimati muutis KuriUss, 21 Jaan 2006, 18:55, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ma võin veel parema superally näite tuua: Jari-Matti Latvala on kahel päeval katkestanud suhteliselt alguses tehnilistel põhjustel ja ei pea homme rohkem tegema kui esimese katse ajakontrolli minema ja sealt otse parc fermesse. Sellise tembuga saab ta 3 punkti N-rühma MM-sarjas, ilma et oleks väga palju sõita saanud, kuna Montes on N-rühma MM-sarjas osalejatest vaid 6 startijat.
Eks see Superally reegel natuke küsitav ole kohati.
Eks see Superally reegel natuke küsitav ole kohati.
-
- Rallifoorum 24/7
See oleks talle ainult kahju toonud. Superally reegli järgi saad +5 min arvestusgrupi parima ajale kas iga läbimata (st. finishimärget mitte saanud) katse eest või lihtsalt +5 min peale viimast katset ülesõidul katkestamise eest. Seega oleks ta pidanud probleemide tekkides ruttu prognoosima,mis kasulikum. Kui aga juba oled finishimärke saanud,pole selle katse ajaga midagi teha - mis kirjas,see kirjas. Kui nüüd järgmisel ülesõidul katkestad,saad igal juhul veel +5 minutit.Jaanus kirjutas:Ma usun, et Henningul on võimalik veel ülesõidul katkestada ja saada 5 minutit trahvi selle 6 minutilise kaotuse asemel. Iseküsimus on see, mida see minut võitu talle annab.
Tegelikult ikka nii on, et kui viimase katse järel katkestad, siis lähebki viimane katse kirja superally järgi.veteran kirjutas:See oleks talle ainult kahju toonud. Superally reegli järgi saad +5 min arvestusgrupi parima ajale kas iga läbimata (st. finishimärget mitte saanud) katse eest või lihtsalt +5 min peale viimast katset ülesõidul katkestamise eest. Seega oleks ta pidanud probleemide tekkides ruttu prognoosima,mis kasulikum. Kui aga juba oled finishimärke saanud,pole selle katse ajaga midagi teha - mis kirjas,see kirjas. Kui nüüd järgmisel ülesõidul katkestad,saad igal juhul veel +5 minutit.Jaanus kirjutas:Ma usun, et Henningul on võimalik veel ülesõidul katkestada ja saada 5 minutit trahvi selle 6 minutilise kaotuse asemel. Iseküsimus on see, mida see minut võitu talle annab.
FIA kirjutas:Should retirement occur after the last special stage or Super Special Stage, the crew will nonetheless be deemed to have missed that last special stage or Super Special Stage.
-
- Rallifoorum 24/7
Vist siis õige jah,see oma versioon on mul justkui meelde jäänud eelmise aasta esimestest rallidest.Karmen kirjutas:Tegelikult ikka nii on, et kui viimase katse järel katkestad, siis lähebki viimane katse kirja superally järgi.veteran kirjutas:See oleks talle ainult kahju toonud. Superally reegli järgi saad +5 min arvestusgrupi parima ajale kas iga läbimata (st. finishimärget mitte saanud) katse eest või lihtsalt +5 min peale viimast katset ülesõidul katkestamise eest. Seega oleks ta pidanud probleemide tekkides ruttu prognoosima,mis kasulikum. Kui aga juba oled finishimärke saanud,pole selle katse ajaga midagi teha - mis kirjas,see kirjas. Kui nüüd järgmisel ülesõidul katkestad,saad igal juhul veel +5 minutit.Jaanus kirjutas:Ma usun, et Henningul on võimalik veel ülesõidul katkestada ja saada 5 minutit trahvi selle 6 minutilise kaotuse asemel. Iseküsimus on see, mida see minut võitu talle annab.
FIA kirjutas:Should retirement occur after the last special stage or Super Special Stage, the crew will nonetheless be deemed to have missed that last special stage or Super Special Stage.