WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Nokan Mov võtab osa ühest samalaadsest neti võistlusest mis toimub täpselt samal ajal.
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

a ok a see ei läe selle teema alla vist a kes teab minigt lehte kus on ka sama sarnane võistlus mis meils iin toimub...
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Enda sõiduga isegi täitsa rahul. SS1 läks 3ndas splitis kõige kergem koht totaalselt metsa ja sõitsin teelt välja. Muidu võib aegadega rahule jääda, aga trenni pean tegema veel just SS1 tarbeks. See veel kõige lünklikum. Muud juba tulevad. Austraaliat sõitsin eile esimest korda kuna see ju hooaja viimane ralli ja enne pole vaja harjutada kui alles siis :)
Aga no tublid teised kohad nagu ma vaatan mõlemal korral :)
Hea meel oli, et eile oli nii palju sini must valgeid rajal ning Girlpower Rootsi SS1 ja SS2 väga head ajad ei olnud enam üllatus. Tubli töö!!
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

No nii ise olen ka suht rahul, kuigi arenemisruumi veel küll ja küll aga no ss3 läks küll totaalselt metsa :evil:
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

ära muretse. vaata minu aega :D
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

rootsi tuli hästi ja australia ss1 ka,aga ss2 kaks spinni,ss3 1spin muidu oli täitsa lahe 8)
kiilakass
Kontakt:

ma suutsin eila peale test sõitu sõita rootsi ss1 oma rekordi 1.46
Strike
Moderaator
Moderaator

kiilakass kirjutas:ma suutsin eila peale test sõitu sõita rootsi ss1 oma rekordi 1.46
Vaatasin jah eile, et see tuleb sul täitsa hästi välja. Samas vaatasin su SS2 ja 3 aegu pead neid ka lihvima, et saada rohkem lähemale. Siis võid Rootsis juba täitsa küsija olla. Edu sulle!

Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

jep ma tahaks ss2 alla 2 minuti saada ja ss3 väemalt 3.10 saada
Strike
Moderaator
Moderaator

kiilakass kirjutas:jep ma tahaks ss2 alla 2 minuti saada ja ss3 väemalt 3.10 saada
Öeldakse, et tahtmine on taevalik ja saamine omaette asi :) Eks siis näis mis saab. Selge on see, et me oma rekorditest rallil ala sõidame samas tempos u 25% katseid. Kui sedagi. A teadmine, et see hea aeg seal ees on olemas annab kõvasti juurde ja motiverib. Sama nagu näit Monte SS1 mul tegelikult rekord 2 sek kiirem aga ei tulnud välja nagu tahtsin.

Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

jep mul tulb närv sisse eila ka enne rootsit käed värisesid ja sellepärast vist sassi läkski
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

tuleb külma närviga sõita 8) mina juba ootan millal saaks võrgus meistrikaid pidada. olen aru saanud enda sõitudest(võrgus ja kodus),et esimesena sõidetud aeg jääbki paremaks (muidugi mõned erandid).Eile oli sõber külas kui võrgus sõitsime,see ***** hakkas nii kaasa elama,et pärast sõitu tegi õlled välja :lol:
kiilakass kirjutas:jep mul tulb närv sisse eila ka enne rootsit käed värisesid ja sellepärast vist sassi läkski
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Sõpradega on sihuke lugu jah, et kui nad kõrvalt vaatavad, siis on kindel mats, et nakkuse külge saavad. Tean omast käest...

Kambu, meil on veel paar meest puudu äkki teeme miski sõbrad külla päeva ja ongi olemas? :D
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

sõbrad pole mängumehed :(
Krusa kirjutas:Sõpradega on sihuke lugu jah, et kui nad kõrvalt vaatavad, siis on kindel mats, et nakkuse külge saavad. Tean omast käest...

Kambu, meil on veel paar meest puudu äkki teeme miski sõbrad külla päeva ja ongi olemas? :D
Burns

Postitus Postitas Burns »

Krusa kirjutas:Sõpradega on sihuke lugu jah, et kui nad kõrvalt vaatavad, siis on kindel mats, et nakkuse külge saavad. Tean omast käest...

Kui keegi mind sõbraks peab siis mina sõidaksin küll teile Haapsalust külla, ootan ainult kutset. Kambul ma korra juba käisin külas, kuigi polnud inimest ennem näinudki aga lahe oli koos kimada. Saaksin ka näha mida see netis mängimine endast kujutab.
Nii, et kui keegi mõni õhtu üksi sõita ei viitsi siis andke teada, sõidan Haapsalust kohale ja õlled on minu poolt.
NB! kogu seda juttu mõtlesin ma täie tõsidusega.
Diagnoos- Rallisõltlane
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

oled oodatud ja võid kohe tulla
Burns kirjutas:

Kui keegi mind sõbraks peab siis mina sõidaksin küll teile Haapsalust külla, ootan ainult kutset. Kambul ma korra juba käisin külas, kuigi polnud inimest ennem näinudki aga lahe oli koos kimada. Saaksin ka näha mida see netis mängimine endast kujutab.
Nii, et kui keegi mõni õhtu üksi sõita ei viitsi siis andke teada, sõidan Haapsalust kohale ja õlled on minu poolt.
NB! kogu seda juttu mõtlesin ma täie tõsidusega.
Burns

Täna homme veel ei jõua (tööl) aga siis vaatab, eks ma anna teada...Aga võiks siis ju suurema pundi kokku ajada?
Diagnoos- Rallisõltlane
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

anna teada siis ehk saab mingi pundi kokku,muidugi on seal sõitjaid kogu aeg ainult sõida :lol: minugi pärast võiks pühapäeval mingi sõidu korraldada?Oleneb kuidas teised saavad .Andke aga teada
Burns kirjutas:Täna homme veel ei jõua (tööl) aga siis vaatab, eks ma anna teada...Aga võiks siis ju suurema pundi kokku ajada?
Burns

kambu kirjutas:anna teada siis ehk saab mingi pundi kokku,muidugi on seal sõitjaid kogu aeg ainult sõida :lol: minugi pärast võiks pühapäeval mingi sõidu korraldada?Oleneb kuidas teised saavad .Andke aga teada
Burns kirjutas:Täna homme veel ei jõua (tööl) aga siis vaatab, eks ma anna teada...Aga võiks siis ju suurema pundi kokku ajada?
Ok, annan teada :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Kohale tulemist ei luba, aga netis olen olemas :) Andke ainlt teada millal.
Vasta