JWRC on siiani vist Eestis vähem vaatajaid olnud, seega toob veel vähem sisse. Aga see aasta vaadataks seda rohkem kui WRC´d. See peaks ju odavam ka olema.
Krrdi jama lugu. Kanal 2 rallikokkuvõtted olid mul juba saatekavas varakult punasega alla tõmmatud. Lihtsalt super oli neid vaadata ja Olafi kommentaarid sinna juurde ka suurepärased. Mõnikord isegi nii head, et tükk aega sai naerdud ja mõeldud, et kust kohast mees selle jutu võtab (seda kõike kõige paremas mõttes).
Eks tuöleb siis kuskilt mujalt neid jälgima hakata aga tõsiselt kahju on küll.
mrali kirjutas:RM-i andmeil on WRC ikka ka selgi aastal ES-i kavas. Saksakeelne link
Super uudis. Nagu ma jutust aru sain, siis lülitati WRC ikkagi Eurospordi kavasse tagasi. Ise pakuks, et põhjus on ikka rahas - ehk siis vaieldi ülekannete maksumuse üle.
mõnedel televiisoritel on nii,et menüüst muudad soundi alt midagi ära ja kaboom, venekeelsest on inglisekeelne telekanal. on see siis viasat histroy ,explorer , eurosport. jne
Uuri välja(juhendist) kas su telekas toetab stereo heli. Juhul kui toetab, siis peaks saama inglise keele peale vahetada, kui ei siis pole mõtet rohkem proovida. Seal juhendis peab olema ka õpetus kuidas vahetada häält stereo ja mono vahel, sealtsamast kohast peaks saama ka keelt vahetada.
Stereo heli sõltub ka kaabel tv pakkujast. Mul on TelSet näiteks pakub osaliselt mono ja stereo heli. Mul on Philipsi teler ja sellel on valik Dual I ja Dual II mis stereo heli puhul laseb keelt valida.
Krusa kirjutas:Stereo heli sõltub ka kaabel tv pakkujast. Mul on TelSet näiteks pakub osaliselt mono ja stereo heli. Mul on Philipsi teler ja sellel on valik Dual I ja Dual II mis stereo heli puhul laseb keelt valida.
Sama teema mul, telekas stereo aga Eurosport mono ja vene keelne, kahjuks.
Aga kui ta rallikokkuvõtteid näitab siis RAUDSELT vaatan.