Kahjuks ei saanud ise seekord rallit vaatama minna ja rally.ee millegipärast katkestajate kohta infot ei jaga, eriti huvitab mis juhtus Ahu, Saluri, Ollino, Ojaperve ja Kelementiga?
SS-6 Krüüdneri 1 tegid päris korraliku avarii rallipaarid; A. Kask/T.Kurvet ja G. Gross/I.Tuur. Andres Kase auto sai päris tõsiselt kannatada. Mõlemad mehed põrutasid peaaegu ühte ja samasse palgihunnikusse ja tegid korraliku lennu. Mehed ise täiesti terved.
>
0
Viimati muutis deiviidas, 14 Jaan 2006, 21:56, muudetud 1 kord kokku.
Kenny kirjutas:Hiljem(SS9) veel samasse auku ka Toots-Muttik kahjuks:(
Kas see oli sulaoja lõigu peal või kus täpsemalt.Integra vennad olid ka õnnesärgis sündinud.Need tegid suure kiirusepeal 360 kraadise spinni ja väga õnneliku.
egas kellelgi ei ole olnud aega vidoesid teha või mis tahaks juba näha sorry kui nii kannatamatu aga mis teha kui asjaolude sunnil ise ei saand vaatama tulla et loodaks siis nagu vidode pealtki mingit fiilingut saada
Väga kõva ralli oli, tõsiselt hea oli vaadata kuidas Murakas suutis oma vana corrolaga Dossikule ära teha Suures N-is kahjuks võit Ali-Rantalale, kes kohe esimesel katsel meie omadele koti pähe tõmbas. Hea sõit Lauri poolt ja superhea Kauri poolt. Kui katseaegu vaadata siis Tänak suutis peaaegu sama tempot hoida, kuid eksis ja veetis aega lumevallis. Pärs oli kuidagi kahvatu ja Rauamilt oleks ka vähe kõvemat sõitu oodanud. Remmelg ka üllatas, aga mees sõitis ka piiri peal, vähemalt seal kus mina jälgisin oli väljasõit lähedal ja tagasipöörde lasi ka pikaks.
Frank kirjutas:Selline küsimus, kas ka kellegil video materjali on rallist?
Mul on materjali 2,4,6,ja 9 katselt, kõik erinevad kohad, aga probleem selles, et kõige pealt pean selle vhsi peale ringi võtma ja siis sealt dvd peale, nii et läheb aega.
mina lisaks veitsa kriitikat. nimelt käisin pärast 4ndat katset services. ja tõsine segadus valitses seal- ilma teamikleepsudeta suvalised autod olid end parkinud rivina ajavõttu viivale teelõigukesele, nii et üks teepool oli kinni. muidugi mingid "toredad" rallisõbrad, kes üritasid ikka servicele võimalikult ligi pressida, sõitsid samalt teelt ajavõttu tulevatele rallikatele vastu ja nii tekkis ikka paras ummik sinna. oma 5-6 rallikat ootasid, et saaksid ajavõttu minna. kusjuures kõige esimesel autol olid käigukastiga probleemid ja noored sõitjad üritasid siis seda autot kuidagi lükata... väga kurjad sõnad lendasid! ja minu arvates täiesti õigustatult!
korraldajad oleks pidanud tagama, et ei pargita teed kinni ja igaüks ei pääse sõitma sinna, kuhu tahab...loodetavsti järgmine aasta on see probleem kõrvaldatud.