Väga vinge!quattro kirjutas:Järgmises Autolehes kommenteerib Markko algavat Rallihooaega

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Jah, see on halb kõigile osapooltele. Kuid katsuge nüüd natuke kainemalt mõelda, kuidas ja miks sellise olukorrani on jõutud. See on ju Eestis täiesti pretsedenditu, et spordiajakirjanikud korporatiivselt kuulutavad ühele sportlasele sõja. Niisiis - miks?Kolin kirjutas:Krt nüüd on võetud üks inimene hammaste vahele ja puretakse nii mis kole.
Kle Studiose ega ise juhuslikult palgal mõnest neist lehetedest ei ole? Mulle on jäänud vähemalt selline mulje küll. Sorry kui eksin.studiose kirjutas:Kas tõesti käib see ka Päevalehe ja Postimehe spordiajakirjanike kohta?Timole kirjutas:Kui ma nüüd ei eksi, siis teisipäevast üritust boikoteerisid nn. spordiajakirjanikud epl-st, pm-st ja sloh-st. Nemad aga on Markkost kirjutanud lugusid, mis enamalt jaolt puudutab viimasel ajal just Tema eraelu.
Ei ole.Kolin kirjutas:Kle Studiose ega ise juhuslikult palgal mõnest neist lehetedest ei ole? Mulle on jäänud vähemalt selline mulje küll. Sorry kui eksin.studiose kirjutas:Kas tõesti käib see ka Päevalehe ja Postimehe spordiajakirjanike kohta?Timole kirjutas:Kui ma nüüd ei eksi, siis teisipäevast üritust boikoteerisid nn. spordiajakirjanikud epl-st, pm-st ja sloh-st. Nemad aga on Markkost kirjutanud lugusid, mis enamalt jaolt puudutab viimasel ajal just Tema eraelu.