Markko on oma otsuse teinud?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
-
- Hooaja Rallivõlur
Ausalt öeldes ei saa tema mõttemaailmast aru. Mõtlen seda juttu loobumise otsustamisest juba Peugeotiga lepingu sõlmides. Mulle nimelt meeldivad 60-aastased pikkade juustega rokkarid, kes elu lõpuni oma asja ajavad.
Arvan, et selle taga on siiski midagi muud ja paljuski on see otsus ikkagi traagilise õnnetuse tagajärg.
Aga mis seal ikka, otsust tuleb austada.
Oli väga ilus aeg. Aitäh, Markko!

Aga mis seal ikka, otsust tuleb austada.
Oli väga ilus aeg. Aitäh, Markko!
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
mul selline kahtlane tunne, et kui 'never say never' ka jätab tagaukse veidi lahti, siis peaks Markko naasmine WRCsse küll pooleldi ulme olema... tõenäoliselt tähendaks see seda, et praegune sõitjate areen mingil põhjusel väga hõredaks jääb, sest väga raske on uskuda, et ükski rallitiim eelistab aasta vahele jätnud pilooti järjepidevalt sõitnud piloodile.
Ma ei usu ka ilmaski, et Märtin sellise lahendusega rahul on - ta on ju rallisõitja, ta tahab kiiresti sõita! Olen veendunud, et kes iganes pakuks talle võimalust WRC taas osaleda, Markko on nõus. Ei saa olla, et peale kõigest 5 aastat maailma ralliareenil on mees sellest tüdinud - ma ütlen NEVER! Mitte keegi ei tea täna, kas järgmisel aastal üldse WRC-d on. Väga võimalik, et ei ole ja vabalt võib praegune WRC ümber lülituda N2000 autode ralliks - see tähendab olulist kulude kokkuhoidu ja siis on väga võimalik, et tiimidel on raha ja võimalusi ning reeglid võimaldavad tööd anda kõigile hetkel tõsiseltvõetavatele pilootidele.
Muidugi, ka mina loodan, et Markko sõidud maailmatasemel pole sõidetud, ent oma kätt ma selle eest anda ei julgeks. Pigem peaks rallikogukond leidma võimaluse Märtinit piisavalt motiveerida, et tal ka endal tekiks hasart oma tõelise kire juurde tagasi pöörduda.
Ma ei usu ka ilmaski, et Märtin sellise lahendusega rahul on - ta on ju rallisõitja, ta tahab kiiresti sõita! Olen veendunud, et kes iganes pakuks talle võimalust WRC taas osaleda, Markko on nõus. Ei saa olla, et peale kõigest 5 aastat maailma ralliareenil on mees sellest tüdinud - ma ütlen NEVER! Mitte keegi ei tea täna, kas järgmisel aastal üldse WRC-d on. Väga võimalik, et ei ole ja vabalt võib praegune WRC ümber lülituda N2000 autode ralliks - see tähendab olulist kulude kokkuhoidu ja siis on väga võimalik, et tiimidel on raha ja võimalusi ning reeglid võimaldavad tööd anda kõigile hetkel tõsiseltvõetavatele pilootidele.
Muidugi, ka mina loodan, et Markko sõidud maailmatasemel pole sõidetud, ent oma kätt ma selle eest anda ei julgeks. Pigem peaks rallikogukond leidma võimaluse Märtinit piisavalt motiveerida, et tal ka endal tekiks hasart oma tõelise kire juurde tagasi pöörduda.
Elupõline Markko Märtini austaja!
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
-In memoriam Michael & Richard-
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
-In memoriam Michael & Richard-
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ott oli ikka ääretult vaoshoitud. Ei tea kas loeti sõnad peale, või oli lihtsalt nii suur austus Markko vastu. Aga jah, nagu Markko ütles "never say never"
Läheb aasta mööda, halvad mälestused kustuvad, aga kihk rallit sõita ikka jääb. Ei ole mina näinud veel rallisõitjat, kes pole tahtnud tagasi tulla. Isegi viimane näide Sainz. Ütles et "see ralli jääb kindlasti viimaseks", aga ikka meelitati paariks etapiks kohale.
Uskuge, need mehed ei oska elada ilma rallita. Ja usun, et Eesti tasemel rallid ei paku Markkole pinget. Mis mõttega sa sõidad kui võidad kõik rallid kolme minutiga.
Läheb aasta mööda, halvad mälestused kustuvad, aga kihk rallit sõita ikka jääb. Ei ole mina näinud veel rallisõitjat, kes pole tahtnud tagasi tulla. Isegi viimane näide Sainz. Ütles et "see ralli jääb kindlasti viimaseks", aga ikka meelitati paariks etapiks kohale.
Uskuge, need mehed ei oska elada ilma rallita. Ja usun, et Eesti tasemel rallid ei paku Markkole pinget. Mis mõttega sa sõidad kui võidad kõik rallid kolme minutiga.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
aix kirjutas:Ott oli ikka ääretult vaoshoitud. Ei tea kas loeti sõnad peale, või oli lihtsalt nii suur austus Markko vastu. Aga jah, nagu Markko ütles "never say never"
Aga kui Markkol ei ole tehaseautot istumise alla siis see asi nii libedalt kah ei lähe.
-
- IV järgu kommentaator
Austades tema otsust, olen siiski pettunud. Selgus, et meie rallitäht sõitis
juba mitu kuud ilma motivatsioonita. Kas tõesti oli tal juba karjääri alguses plaan sõita ainult 30 -nda eluaastani. Meenub mõne kuu tagune
avaldus: "soovin alustada uuelt lehelt, ja võita kaotatud sõbra auks
tiitli..."?.
Üllatav, aga Ott oli väga viisakas ja lugupidamist ülesnäitav. Kiitus!
juba mitu kuud ilma motivatsioonita. Kas tõesti oli tal juba karjääri alguses plaan sõita ainult 30 -nda eluaastani. Meenub mõne kuu tagune
avaldus: "soovin alustada uuelt lehelt, ja võita kaotatud sõbra auks
tiitli..."?.
Üllatav, aga Ott oli väga viisakas ja lugupidamist ülesnäitav. Kiitus!
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul.
-
- Hooaja Rallivõlur
Ah rahunege nüüd maha, et äkki ksukil sõidab veel. Kui mees ikka sellise avalduse tegi, siis ju ta on enda jaoks ka selle läbi mõelnud. Võtaks nüüd hoogu natuke maha. Aitab juba!
Muidu täitsa Villi mõtetega nõus.
Muidu täitsa Villi mõtetega nõus.
Viimati muutis kajakas1, 06 Jaan 2006, 20:55, muudetud 1 kord kokku.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?