Nooniii adapter käes aga juhet jääb puudu ja täna ei viitsi otsima minna,sest KOLL on ees mööda linna kimamisest,kuna mittekusagil ei ole adaptert ei ole:shock: kõik kohad sai läbi käidud.Lõpuks läksin stokki ja ennäe imet viimane sain endale.Nüüd oleks 10m juhet vaja, siis saaks ühenduse kätte
tere ja head uut kõigile.vaatan siin teie aegu ja sõitsin ise montes välja sellise aja08,58,60 ja ruumi on veel,SS3 sõitsin tagarehvi puruks,3-4korda sai piiretes ka käidud.krt paeb endale adapteri muretsema siis saab koos kimada
Kambu, tule aga. Ei jõua kohe teid ära oodata. Sina, Burns ja Tom olete need kes loodetavasti varsti võrgus nagu ma olen teie juttudest aru saanud ? Saaks ühel hetkel RFi kaadrist toa täis kuhu mahub max 16 sõitjat Siis võiks ideehakatist edasi aretada....
>
0
Viimati muutis kambu, 04 Jaan 2006, 19:12, muudetud 2 korda kokku.
Burns kirjutas:... Täna tööl hommikust saati Monte treenitud ja asi hakkab aina paremini välja kukkuma. Muidugi eksimis kohti on palju aga kes ei riski see sampust ei joo.
Ega teil vabu töökohti pole?
Kahjuks ei ole aga eks ma annan teada, kui vabaneb, seltsis segasem, üksi päev otsa sõita tüütab ära.
Eile oli päris lahe võrgus lasta. Kahju, et SS1 ei õnnestunud.
Krusaga lasime veel pärast Montes trenni kõvasti ja tuleb öelda, et need ajad mis seal sai sõidetud olid päris head ja parimate aegade võrdluses oleksin olnud oma eile sõidetud abs ajast üle 20 sek kiirem. SS2 tuli eriti hästi välja kus sõitsin üldtabeli 7nda aja.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Eile oli päris lahe võrgus lasta. Kahju, et SS1 ei õnnestunud.
Krusaga lasime veel pärast Montes trenni kõvasti ja tuleb öelda, et need ajad mis seal sai sõidetud olid päris head ja parimate aegade võrdluses oleksin olnud oma eile sõidetud abs ajast üle 20 sek kiirem. SS2 tuli eriti hästi välja kus sõitsin üldtabeli 7nda aja.
Vaatasin jah, et te seal trenni tegite tublid.
Mis sa ss2 ajaks said kui saladus pole?
Strike lasi seal 3.49 Kõik ajad on muidu netis ju ka
Heix, palju sa eilsest sõidust pilte teha said ?
Pole ju hetkel aegu võtta kuskilt pildimasinat automaatseks ei saanud kuna aega nappis, et proget seadistada aga pilte sain tehtud koos aegadega mingi 220-230 vahel.
Niih sorteerisin pildid ära järgi jäi 181 pilti.
>
0
Viimati muutis Heix, 05 Jaan 2006, 15:00, muudetud 1 kord kokku.
Eile Erry küsis netplays, et miks on Driver Aids ON? Vastasin, et osad meist sõidavad osalise abiga. Ise neid ei kasuta kuna selle all kannatab kiirus. Olen aru saanud, et kui sul on oma mängus sees abid peale pandud, siis laseb ta ka netis samade abideaga sõita seda juhul kui on toale Driver Aids ON pandud ja kui on oma mängus sees maha võetud, siis ei tohiks ka netis abisid olla. Vahet, siis pole et ON-i peal on. Tuli keeruline sõnavõtt, aga äkki saite aru. See vist on nii nagu ma olen aru saanud või on kellegil teine teooria ?
Krusa kirjutas:Eile Erry küsis netplays, et miks on Driver Aids ON? Vastasin, et osad meist sõidavad osalise abiga. Ise neid ei kasuta kuna selle all kannatab kiirus. Olen aru saanud, et kui sul on oma mängus sees abid peale pandud, siis laseb ta ka netis samade abideaga sõita seda juhul kui on toale Driver Aids ON pandud ja kui on oma mängus sees maha võetud, siis ei tohiks ka netis abisid olla. Vahet, siis pole et ON-i peal on. Tuli keeruline sõnavõtt, aga äkki saite aru. See vist on nii nagu ma olen aru saanud või on kellegil teine teooria ?
Heix kirjutas:
Pole ju hetkel aegu võtta kuskilt pildimasinat automaatseks ei saanud kuna aega nappis, et proget seadistada aga pilte sain tehtud koos aegadega mingi 220-230 vahel.
Niih sorteerisin pildid ära järgi jäi 181 pilti.
aga kuhu sa pildid üles paned muidu tahaks ka näha.