Samuti räägin oma kogemustest. 2004 käisin kataloonia etappi pooljuhuslikult vaatamas ja üritasime koos eestlastega teda peale boksi sõitmist loomulikult tervitada ja mis seal salata hea õnne korral, ehk ka pildipeale saada. kuna eestlasi oli tol hetkel max 15-20 inimest seal , siis poleks olnud ju raske oma fänne tervitada. pika kisamise peale saime siis üle õla ühe viipe

Ütleme nii, et mulle isiklikult jäi väike pettumus hinge aga loomulikult on Markkol õigus käituda nii nagu tema tahab. isiklikult olen ma sellega harjunud ja ei pea seda suureks tragöödiaks kui minust keegi välja ei tee, ei saa ja jõuagi sellised staarid teha... kuid fännide kohapealt võiks meenutada vanasõna mis räägib külast ja koerast . loomulikult pole see takistanud mul talle pöialt hoidmast ja olen ka alati kõiki rallisi nii netist kui ka tv'st jälginud.
samas respekt Urmole kes oli väga kehvas seisus samal rallil .... värskelt oma auto üle kuudi keeranud jäi tal aega meiega rääkimiseks ja pildi tegemiseks . hiljem saime veel teada, et ta oli samas services hilinemise eest trahvi saanud kuna remondi peale läks liiga kaua aega.

Olen Urmot ka mujal kohanud , ning kui tal aega on olen alati jutule saanud...