Urmo Aava oli siis seitsmes shakedownil, kaotust Carlssonile 9 sekundi ringis. Huvitav, mida Carlsson seal tegi?? Nii palju teistest kiirem olla juba shakedownil, see tõotab varajast katkestamist.
No nendel piltidel paistab küll, et ilm on ilus. Ma mõtlesin, et tuleb midagi RAC sarnast et igal pool on tume ja rasked pilved taevas ja... Aga mine tea seda ilmataati;)
Erki kirjutas:No nendel piltidel paistab küll, et ilm on ilus. Ma mõtlesin, et tuleb midagi RAC sarnast et igal pool on tume ja rasked pilved taevas ja... Aga mine tea seda ilmataati;)
Vihma ei ole nädalavahetuseks üldse lubatud. Ilmselt tuleb kuiv ja kena ralli, vahelduva pilvisusega.
Põhimõtteliselt on see ilmateade ju natuke nii ja naa. Sest katsed mägedes ja seal ei pruugi üldse olla selline ilm kui all rannarajoonis servispargis. Küprosel oli ju kah nii. Aga külm tundub olevat veidi nagu.
Mina isgatahes loodan, et ilm on normaalne ja seda Küprose jama ei korda. Tuleb meelde, et Küprosel Bosse ühe katse lõpus ütles:"worst stage I have ever done, here it is dry, but on stage it is raining and completely muddy."
Või midagi sarnast, loodame, et Türgis nii ei lähe
Shakedown annab siiski mingisuguse ülevaate meeskondade ettevalmistusest. Pealegi on ju Türgi puhul tegemist ralliga, millele eelnevalt ei saanud samas kandis testida. Kui vaadata, et Grönholm ainult korra läbis testikatse, siis tuleb mul hirm peale näiteks. Kas ta oli autoga nii jube rahul? Mu jaoks märgib shakedown ralli algust ja pulss kohe tõuseb! Kuigi jah, Türgi ralli algab alles kolmandal lisakatsel.
Vaadanud neid pilt tekib tunne kahe käega peast haarata. Tundub, et Türgis püstitatakse vähemalt rehvipurunemiste rekord! Väga huvitav teekate ja tagumistel on suht mõtetu rajale minna:) JWRC osalejad peavad väga rahulikult võtma, et lõpuni tulla.
>
0
Viimati muutis Kristo, 27 Veebr 2003, 16:29, muudetud 1 kord kokku.