Krusa ja Kait te olete tõesti väga tasemel! Kui siis ainult tänu teile tuleb see tiitel...ma juba vana peer et siis taandun sellel rallil kolmanda sõitja rolli
aix kirjutas:Pagan küll. Kas tõesti magasin sõidu maha. Aeg lähebikka kiiresti ja kahjuks ei olnud ka meeldetuletuseks ühtegi postitust. Olen ikka ludri küll. Hispaania ju üks lemmikutest.
Aix, missa pullid ootasin just et tuled ja annad lahingu. Äkki sõidad õhtul ära ? Me ju kõik trahvi saanud Soome poiss NoKan Mov pidi ka täna ajad veel saatma.
Sparco kirjutas: Krusa ja Kait te olete tõesti väga tasemel! Kui siis ainult tänu teile tuleb see tiitel...ma juba vana peer et siis taandun sellel rallil kolmanda sõitja rolli
Eks me teeme hooaja alguses tegematta jätmised tasa, et järgmine hooaeg teiega kuidagi sammu saaks pidada
aix kirjutas:Pagan küll. Kas tõesti magasin sõidu maha. Aeg lähebikka kiiresti ja kahjuks ei olnud ka meeldetuletuseks ühtegi postitust. Olen ikka ludri küll. Hispaania ju üks lemmikutest.
Aix, missa pullid ootasin just et tuled ja annad lahingu. Äkki sõidad õhtul ära ? Me ju kõik trahvi saanud Soome poiss NoKan Mov pidi ka täna ajad veel saatma.
No ma arvan, et ma sõidan õhtul muidugi ära, kuigi punktiarvestuses pole sellest enam suurt kasu. Palju see trahv oli 20 sekki per päev?
treeningul sõitsin rajalt välja ja mehhanikud ei jõudnud autot õigeks ajaks korda nüüd pean trahviga leppima, aga pole hullu sõidan lõpuni kiired ajad ja täna alles tuli meelde et pidi ajad saatma
Üleval!
Kolm sõitjat lisandunud ja neile +20sekki. Soomepoisi lisasin sidrunite kampa, seniks kuni ta tiimisoovi avalikustab.
Ja mis toimub???? KAITKAIT mis Sa teed? Jõuga lihtsalt läheb ära ja midagi pole teha.... taas katsevõit Vähemalt tuli koju
SS2 on mu lemmik katse ja oleks tahtnud seda kohe irmsasti võita. Seda sai ikka sadu kordi sõidetud. Aga Kait-ile pole häbi kaotada ta on seda sama palju sõitnud ja tean, et see temagi lemmik
PS. Uurisin pisut soomepoisi tegemisi. NoKan Mov on kunagi Centralis JWRC4-ga meistrikaid korraldanud. Seega papistpoiss ka just ei ole.
>
0
Viimati muutis Krusa, 20 Dets 2005, 14:06, muudetud 1 kord kokku.
Soov tal olemas ja juba küsis mu käest järgmise aasta reeglite kohta.
Eks ma mingi päev saadan talle need ära.
Ohoo endale üllatuseks kerkisin 3ndaks
Kuna polnud aega aegu üle vaadata selle pilguga täna siis tundub, et hetkel tiitel Suzu poole tulemas ma mõtlen sõitjate oma, aga 4 katset veel ees seega vb hõiskan liiga vara.
Tänud veelkord Krusale abi eest.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P