Markko WRC karjäär läbi?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
1. Tegelikult oli minu mõte selles, et corollaga ta siiski ilmselt punktidele ei jõuaks.
2. Keegi pole ütelnud et Turner sponsoreid ei otsi või neid juba olemas pole( või oled sa kuskilt sellist väljaütlemist kuulnud). Ehk siis minu taipamise järele on viimased sõnumid need, et võimalusel starditakse 06 hooaeg mõningatel rallidel - järelikult on neil plaanid olemas, aga veel ei avalikustata.. teada on ainult see, et monte carlos ta starti ei tule.
3. Kas sa arvad tõesti, et Lindström käis Eestis eelmine nädal (vist) ainult noore Möldri pärast?
Ehk, iga asi omal ajal..
2. Keegi pole ütelnud et Turner sponsoreid ei otsi või neid juba olemas pole( või oled sa kuskilt sellist väljaütlemist kuulnud). Ehk siis minu taipamise järele on viimased sõnumid need, et võimalusel starditakse 06 hooaeg mõningatel rallidel - järelikult on neil plaanid olemas, aga veel ei avalikustata.. teada on ainult see, et monte carlos ta starti ei tule.
3. Kas sa arvad tõesti, et Lindström käis Eestis eelmine nädal (vist) ainult noore Möldri pärast?
Ehk, iga asi omal ajal..
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Vägisi jääb antud keskustelust mulje, et sportlane on fännide omand.
Mul on mõned kliendid, kes on samuti nagu sportlasedki avalikkuse pideva tähelepanu all. Kui nüüd inimlikust aspektist vaadata siis ma siiani ei kujuta ette, kuidas need inimesed siiani avalikkust totaalselt ei vihka. Ju on siis väga head inimesed.
Mul on mõned kliendid, kes on samuti nagu sportlasedki avalikkuse pideva tähelepanu all. Kui nüüd inimlikust aspektist vaadata siis ma siiani ei kujuta ette, kuidas need inimesed siiani avalikkust totaalselt ei vihka. Ju on siis väga head inimesed.
-
- I järgu kommentaator
Ma olen seda korduvalt öelnud: vaevake oma päid vähem igasuguste teooriate ja spekulatsioonidega, need ei muuda absoluutselt mitte midagi.
Ennast Markkost või Turnerist targemaks pidamine eeldab ikka eriti suuri kerasid või ülespuhutud enesearvamust. Teeks ehk nii, et kui telgitagustest ja mehe enda soovidest 100% ei tea, siis ei mõista kedagi ennem hukka?
Pealegi, 2006 hooaeg pole veel alanud, nii et nothing has happened until it has happened.
Ennast Markkost või Turnerist targemaks pidamine eeldab ikka eriti suuri kerasid või ülespuhutud enesearvamust. Teeks ehk nii, et kui telgitagustest ja mehe enda soovidest 100% ei tea, siis ei mõista kedagi ennem hukka?
Pealegi, 2006 hooaeg pole veel alanud, nii et nothing has happened until it has happened.
-
SUPER- Jens. Kustjens kirjutas:Minu arvates võiksid Turner & Märtin proovida Citroeniga kontakte luua. Aastaks 2007 just sellesse võistkonda koha saamine tundub tõenäolisem kui mõnda teise võistkonda. Ainult sellisel juhul tuleks WRC-hooaja täielik vahelejätmine kõne alla, kui MM liituks C4 arendusprogrammiga.

rattaga on kah hea sõita
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ma olen sellest ammu juba loobunud.mcwax kirjutas:Nõus! mina igatahes plaanin nüüd ametlikke uudiseid ootama jääda ja igasugu (vandenõu) teooriate genereerimisest loobun.Olts kirjutas:*****. See asi siin läheb ikka väga jaburaks ära.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ei, me ei tee nii. See ei ole praktiline ega edasiviiv. Parem on asjad läbi arutada kasutades nii palju infot ja analüüsivõimet kui igal-ühel on.Rasmus kirjutas:Teeks ehk nii, et kui telgitagustest ja mehe enda soovidest 100% ei tea, siis ei mõista kedagi ennem hukka?
Väga võimalik, et sul on õigus. Ma eeldasin tõesti, et Markko peamine soov nüüd on teha kõva tulemus, tulla maailmameistriks. Kui see nii ei ole, siis... ei olegi midagi rohkem öelda.Jaanus kirjutas:Studiose, ma arvan, et sa oled lihtsalt valesti aru saanud Markko soovidest. Ta väitis korduvalt et soovib sõita, samas juba varasügisel teatas ta, et ei hakka tasuta kihutama. Tema soov oli leida koht tehasemeeskonnas ja saada palka. See kahjuks ei täitunud.
Viimati muutis studiose, 16 Dets 2005, 19:29, muudetud 1 kord kokku.
asi lihtsalt selles et kogu töö pandi et saada koht Mitsus, võibolla imelik teil seda kuulda aga see oli tegelt nende esimene soov saada koht Mitsubishis mitte Fordis, nüüd kui see kindel sõitja koht läks luhta tänu Mitsu bossidele ja Mitsu tagsi tõmbas WRC´st on asi metsas, sest mingi er panniga ta ei sõida ja era Citroeni oleks vaja kõva sponsori pappi kuid seda meil pole ja ongi lool lõpp, näeme mitte hiljem kui 2007 aasta Monte Carlos 

Anna andeks, aga sina oled küll viimane inimene, kelle juttu tõsiselt tasub võtta.KidrA kirjutas:asi lihtsalt selles et kogu töö pandi et saada koht Mitsus, võibolla imelik teil seda kuulda aga see oli tegelt nende esimene soov saada koht Mitsubishis mitte Fordis, nüüd kui see kindel sõitja koht läks luhta tänu Mitsu bossidele ja Mitsu tagsi tõmbas WRC´st on asi metsas, sest mingi er panniga ta ei sõida ja era Citroeni oleks vaja kõva sponsori pappi kuid seda meil pole ja ongi lool lõpp, näeme mitte hiljem kui 2007 aasta Monte Carlos
-
- "till kartulis" expert
- Kontakt:
mida te kiunute ja hädaldate...?
Markko ja P.Turner teavad olukorda palju paremini kui meie. Nemad teavad mida nad teevad, millised on võimalused kuhugi sõitma saada....
Pole mõtet spekuleerida mingi era meeskonna variandi puhul - see variant on Turneri ja Märtini poolt välistatud.
Kui 2006. aasta jääb vahele, siis las ta jääb. Tuleb 2007. aastal tagasi ning meil on taas põhjust kaasa elada.
WRCs muutub olukord väga kiiresti, keegi ei tea, mida kuu aja pärast on välja mõeldud.
Isiklikult arvan, et Markkot järgmisel aastal me näeme küll. Nt Fordi rivistuses mõnel rallil.
Markko ja P.Turner teavad olukorda palju paremini kui meie. Nemad teavad mida nad teevad, millised on võimalused kuhugi sõitma saada....
Pole mõtet spekuleerida mingi era meeskonna variandi puhul - see variant on Turneri ja Märtini poolt välistatud.
Kui 2006. aasta jääb vahele, siis las ta jääb. Tuleb 2007. aastal tagasi ning meil on taas põhjust kaasa elada.
WRCs muutub olukord väga kiiresti, keegi ei tea, mida kuu aja pärast on välja mõeldud.
Isiklikult arvan, et Markkot järgmisel aastal me näeme küll. Nt Fordi rivistuses mõnel rallil.
-
- Kontakt:
Soovitus mõnedele, kes näivad teadvat täpselt, kuidas ja mida Turner ning Märtin tegema peaksid.
Helistage sellel numbril:
697 4444
Heal juhul on neil mõni koht vaba ja võtavad teid sisse. Saate omasugustega asja arutada. Võimalik, et vahepeal lastakse natuke elektrit ajudesse ja antakse tabletti ka.
Kiirustage - teised teiesugused juba on Paldiski mnt-l ees ja ootavad teid pikisilmi.
697 4444
Heal juhul on neil mõni koht vaba ja võtavad teid sisse. Saate omasugustega asja arutada. Võimalik, et vahepeal lastakse natuke elektrit ajudesse ja antakse tabletti ka.
Kiirustage - teised teiesugused juba on Paldiski mnt-l ees ja ootavad teid pikisilmi.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Hästi öeldud!KuriUss kirjutas:Soovitus mõnedele, kes näivad teadvat täpselt, kuidas ja mida Turner ning Märtin tegema peaksid.
697 4444

Nüüd aga lõpetame selle inina ära ja ajame asjakohast teksti kah.
Man and machine against mother nature!!!
Jah, eks sul ole õigus. Parem on ikka mõistlik olla. Aga teate, äkki võtame laulugi üles? Läheb kõigil tuju paremaks. Igaüks omal viisil:Kolin kirjutas:Olgem ikka mõistlikud edasi.
Kas Markko lips läbi?
Ei seda me tea.
Mida nüüd teha,
ei seda me tea.
Teame me ainult,
et kõik on nii hea.
Sest isake Markko
on tubli ja hea.
Ja isake Paulgi
on tubli ja hea.
Küll nemad teavad,
mis õige ja hea.
Mää, mää -
kõik on nii hää!
Mulle käib närvidele see, et osa sõpru siin ei saa aru, et kiitmine ja laitmine on sama mündi kaks poolt. Need on võrdväärsed tegevused. Me saame asjast aru nii hästi kui saame ja siis kas kiidame heaks või laidame halvaks.Kolin kirjutas:Kuule mees Mis sulle närvidele käib?
Aga millegipärast on nii, et kui siin ilusat kiidulaulu laulda, siis on kõik kõige paremas korras. Kui aga laita, siis tulevad kohe "vastuargumendid":
- "Sa ei tea 100% nii et ei ole vait"
- "Helista hullumajja"
- "Oleme ikka mõistlikud"
Mulle käib närvidele see, et suur osa foorumlasi ei ole valmis asju ausalt arutama, vaid eelistavad sellele mingit vaimset masturbatsiooni teemal Markko Märtin. Kõik kiitus on lubatud, kõik laitus on keelatud.