Eurosport näitas eile Kataloonia JWRC kokkuvõtet.Jaanus kirjutas:Täna hommikul algas JWRC Prantsusmaa etapi kokkuvõte kell 00:52, saatekava järgi kell 00.45. Seekord ma siiski vaatasin seda, kuid hommikul oli küll mitte just kõige lihtsam ärgata. Teen ettepaneku Kanal2-le näidata ralli saateid tulevikus kella 6 ja 7 vahel hommikul, siis saab normaalsel ajal magama minna ja jõuab veel tööle ka, kui õhtul kohe kuidagi ei saa normaalsel ajal näidatud.
Kanal2 ja rallisaadete kellaajad
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
-
Kuulsin ka seda ja ma arvan et asi on selles- kui Markko enam MM kaasa ei löö siis miskipärast ma arvan, et Kanal 2 loobub ka ülekannete näitamisest. Aga ootame uudised Markko tuleviku kohta ära ja loodame, et see on FordMärtinfänn kirjutas:See ei lähe eriti teemasee aga....
Tänase Austraalia ralli kokkuvõttes ütles Suuder imelikud sõnad:Loodame, et see ei ole viimane kokuvõte mul kommenteerida???Kas Kanal2 ei kana üle enam, või lihtsalt ei loe ta enam peale??
Diagnoos- Rallisõltlane
-
-
http://www.rally.smokiebum.com/index2.shtmlneophyte kirjutas:Sorry et teemaväline kysimus,aga kas keegi teab kust saaks prantsusmaa ralli kokkuvõtet?
Võta 2005 ja keri alla poole.Siin on isegi Mrkko inervjuu.
-
- I järgu kommentaator
OK, kui ralli kokkuvõtted jõuavad suhteliselt hilja pühapäeval kohale ja neid peab ka veel tõlkima, siis on mõnes mõttes ka arusaadav hiline eetriaeg. Kuid, kui tegemist on hooaja kokkuvõttega, millel ei ole suurt vahet, kas näidata nädal varem või hiljem, siis mille krdi pärast peab seda saadet öösel näitama??? See on juba puhas suhtumise küsimus ja ju siis ei peeta rallisõpru piisavalt ostujõuliseks seltskonnaks, kellele ei ole vaja head eetriaega ega reklaame.