Nõnnaviisi, Toyota on siis võistkond, kes on kõigist kõige varem oma uue hooaja mudeli valmis saanud. Mis on foorumlaste arvamused selles osas, kui konkurentsivõimeliseks Toyota 2006. aastal osutub? Ning kumb pilootidest - Jarno Trulli või Ralf Schumacher - osutub uuel hooajal edukamaks?
Arvan, et konkurentsivõimelisem kui tänavu, ning Trulli teeb Ralfile ära.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Ootasin neilt juba eelmine aasta rohkem. See hooaeg vast ei hakka lootusi kõrgeks ajama. Auto on ilus ja arvatavasti kiire. Sõitjatest pakun, et Ralf domineerib. Võimalik, et suudetakse meeskondlikult asi ära teha ?
Märtinfänn kirjutas:Kes siis 2007 jalaga tagumiku neist 2 saab.Kimi ju toyotasse 2007.
See pole veel kindel. Kimile on tehtud Toyota poolt pakkumine 5 aastat ja 100 000 000.- EUR.
Toyota on üks rikkamaid tiime ja loodan, et see raha on seekord õigesse kohta pandud.
Minu arvamuse kohaselt on neil viimane aeg tagasi pöörduda Autoralli MM-sarja, kus nad suudaksid taastada oma hiilgeajad 90. alguses ja osutada tugevat vastupanu Citroenile.
Minu arvamuse kohaselt on neil viimane aeg tagasi pöörduda Autoralli MM-sarja, kus nad suudaksid taastada oma hiilgeajad 90. alguses ja osutada tugevat vastupanu Citroenile.
no aga Ralf tuli ju 3. kohale. veic lollid on ve? just kui asjad hakkavad juba paremaks minema tahavad lahkuda??
Uus Monacos välja toodud TF106B mudel tundub, et on olnud konkurentsivõimelisem kui eelmine, ent vana viga - ühe autoga midagi võistlusel juhtub - lööb ikka välja. Eriti on uus mudel tõstnud Trulli konkurentsivõimet, kes oli USA GP-l vaat et parim päss rajal ning on kahe etapiga juba 8 silma kogunud. Eks näis, kas ülejäänud hooajal selline tugev minek jätkub ning kas õnnestub tootjates BMW-d ja miks mitte koguni Hondat ohustada.
Kolin kirjutas:Vaevalt. Ega BMW ja Honda ka maga. Eks nad arendavad ka oma masinaid edasi.
Toyota oli Magny-Coursi etapil ülivõimas ning nüüd olen ma suht veendunud, et tullakse tootjate 4. kohale. Honda on täiesti pildilt kadunud ja tundub üsna ebatõenäoline, et nad väga kiiresti sealt tagasi ülespoole kerkivad. Kui üldse... BMW on selline stabiilne 7.-8. koha saaja tiim. Toyota saab ühe mehega kah etapi kohta rohkem punkte. Kui Toya tiim suudaks ometi masinad sellisesse võistluskorda saada, et mõlemad jõuaksid finišisse...