Talveralli 2006
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
-
- Hooaja Kaval Ants
vaata www.motorsport.ee seal kirjas. Ralli tuleb ühepäevane/ainult laupäev ja koosneb 10-st lisakatsest. 5 erinevat katset, mis läbitakse kõik 2 korda.
Oskab äkki keegi vihjata, kas rallil miskine ametlik kodulehekülg ka on, kus juhend üleval ja muud teemad?
Iseenesest see, et ta ühepäevane on, on mu arust küll suur pluss - kulusid hoiab sitaks kokku ja lihtsam on ka pealtvaatajana olla - hea kompaktne võistlus, meelitab kindlasti paljusid sõitma
Iseenesest see, et ta ühepäevane on, on mu arust küll suur pluss - kulusid hoiab sitaks kokku ja lihtsam on ka pealtvaatajana olla - hea kompaktne võistlus, meelitab kindlasti paljusid sõitma

Äkki hakkan millagi ka kiiresti sõitma :p
-
- Moderaator
- Kontakt:
Egon Kaur stardib Talverallil Soomest ostetud uue N-rühma Renault Clioga:
http://www.motorsport.ee/?page=3&news=770
http://www.motorsport.ee/?page=3&news=770
-
Tänaku tegemised on siin http://www.motorsport.ee/?page=3&news=758 kirjasMärtinfänn kirjutas: Nimekirja järgi on Tänak endale sebinud Renault Clio Sport 2,0-i.
Pigem kehtib sinu poolt öeldu su enda postituse kohta.Risto kirjutas:Nägin, et siia teemasse on Üle Pika Aja uus postitus postitatud! Tõttasin siis kohe kiiruga lugema seda ja ausaltöeldes masendas mind su text, polnudki midagi erilist!alanz kirjutas:see on jama et on ainult üks talveralli......![]()
...
See, et on ainult üks talveralli on sihuke imelik asi jah. Mitmed sõitjad jätavad etapi arvatavasti vahele, kuna ühe sõidu pärast pole mõtet talvevarustust muretseda. Samas ei ole ka Lätis toimunud rallil olnud väga palju Eesti osalejaid. Kohapealne majutus ja muud olmevärgid pidid Sarmas olema ikka allpool igasugust arvestust.
Võrdluseks, soomlastel etappe kokku seitse, lumel sõidetakse kolm. Lätlastel kuuest kaks. Meil seitsmest üks.
See ka veel, et kuigi ma ei ole eriline sünoptik, tundub mulle, et veebruar oleks talveralli jaoks mõistlikum kuu kui jaanuar. Aga noh, loodame...
-
- IV järgu kommentaator
Jaanuar on just hea südatalv.Veebruaris nagu teame Tartu suusamaratoniga on alati häda lumega.Seeda oleks ka neil mõistlikum Jaanuari peale asi lükata.Karmen kirjutas:Pigem kehtib sinu poolt öeldu su enda postituse kohta.Risto kirjutas:Nägin, et siia teemasse on Üle Pika Aja uus postitus postitatud! Tõttasin siis kohe kiiruga lugema seda ja ausaltöeldes masendas mind su text, polnudki midagi erilist!alanz kirjutas:see on jama et on ainult üks talveralli......![]()
...
See, et on ainult üks talveralli on sihuke imelik asi jah. Mitmed sõitjad jätavad etapi arvatavasti vahele, kuna ühe sõidu pärast pole mõtet talvevarustust muretseda. Samas ei ole ka Lätis toimunud rallil olnud väga palju Eesti osalejaid. Kohapealne majutus ja muud olmevärgid pidid Sarmas olema ikka allpool igasugust arvestust.
Võrdluseks, soomlastel etappe kokku seitse, lumel sõidetakse kolm. Lätlastel kuuest kaks. Meil seitsmest üks.
See ka veel, et kuigi ma ei ole eriline sünoptik, tundub mulle, et veebruar oleks talveralli jaoks mõistlikum kuu kui jaanuar. Aga noh, loodame...
Elus armastatakse sind kaks korda-sündides ja surres.
-