Jaan Mölder osaleb tuleval aastal JWRC-sarjas!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
-
- Kontakt:
Hmm. Võibolla on kustutajate argumendid isegi mõneti põhjendatud, aga ma kaldun arvama, et kui ühe sportlase ja tema rahastajate eetiline foon tekitab küsimusi siis vähemasti minul on neile raske 100% kaasa elada.KuriUss kirjutas:See postitus on administraatorite poolt kustutatud, kuna ei sobinud kokku rallifoorumi temaatikaga ning keeras üles teemavälist poliitilist tolmu.
Seetõttu ongi mul märksa positiivsem hoiak Märtini poolt noortega tehtava töö osas. Kõik on selge, põhjendatud jne.
Tegelikult on otsatult kahju, et Autospordi liidul pole vahendeid noortele tingimuste loomiseks.
Miks mul sellest veelgi kahju on on see, et iga sportlane, keda miski jõulise huvigrupi poolt süsteemiväliselt surutakse tõmbab ära portsu potentsiaalseid sponsorrahasid.
Aga lõpuks - kui üks noor mees leiab vahendeid, et end tipptasemel proovile panna ega siis kurvastamiseks ju tõesti põhjust ei ole. Kui on tegu reaalse andega siis see selgub üsna kiiresti ja kui ta seda ei ole eks siis tuleb nii ehk naa sammuke tagasi astuda.
-
Olles lugenud läbi antud teema postitused tuleb taas tõdeda varem kogetut. Eesti autosporti varjutab kohati see, et keegi midagi tegema hakkab, siis on olemas alati mingi kogukond, kes pole millegiga rahul, sisuliselt loobitakse kaikaid kodaratesse, valimatult lahmides. Ma ei oska öelda kahjuks kas need loopijad ise on millegi märkmisväärse ja kasulikuga hakkama saanud, mis puudutab autospordi arengut.
Sisuliselt see virin ja inin ei pidurda asjade arengut aga vähe halb on lugeda, loomulikult ei peagi kõik iga asja peale hurraaaa hüüdma aga erinevate faktide lahmimisel võiks siiski faktides kindel olla. Las kriitika olla konstruktiivne ja edasiviiv.
Samas oli ilus vaadata kuidas eelmisel viikendil eestlased Läti meistrikate ja Balti karika autasustamisel laua tühjaks viisid!
Sisuliselt see virin ja inin ei pidurda asjade arengut aga vähe halb on lugeda, loomulikult ei peagi kõik iga asja peale hurraaaa hüüdma aga erinevate faktide lahmimisel võiks siiski faktides kindel olla. Las kriitika olla konstruktiivne ja edasiviiv.
Samas oli ilus vaadata kuidas eelmisel viikendil eestlased Läti meistrikate ja Balti karika autasustamisel laua tühjaks viisid!
-
Beanladen kirjutas:Mul sama lugu. Eriti häbi oli umbjoobes kaasmaalaste pärast kes seda laulu tagasiteel laevas jaurasid...kajakas1 kirjutas:Ma loodan, et sa metsa vahel seda krdi laulu ei karju, sest soomest peale tõusevad juuksed peas püsti kui seda kuulen.
Tahad häbist pääseda, siis tule tagasi järgmine päev-hea rahulik.
Mis teha, ühel katsel mingid eestlased möirgasid enda ruuporisse järele tehtud mootorihäält ja edasi liikudes oli kuulda kuidas üks soomlane ütles teisele "See on eestlaste sõitmine" või midagi taolist, pole hästi enam meeles, aga mida taolist - Mökkiperä katsel see oli vist.
Aga suurem osa ajast sai metsas oldud, nii et ei kuulnud seda palju, aga meeldiv see polnud.
Aga suurem osa ajast sai metsas oldud, nii et ei kuulnud seda palju, aga meeldiv see polnud.
"Come on, you can see more than that"
-