väga head uudised tõepoolest, tundub et wrc ennustusse tuleb siis pisut jwrc ennustust ka lisada (näitex esikolmik), peab ju mingit moodi eesti rahva vaimu ylal hoidma (muidu kipub see ennustamine jõle tuimax minema kui oma meest pole)
täiesti nõus eespool kõnelejatega et on ülipositiivne uudis...mina isiklikult küll poleks oodanud et ta J-WRCsse see aasta läheb, 2 eesti meest J-WRC`s ei jõua mulle kohe pähegi, nii vähe kui neid sõitjaid seal on ja 2 neist eestlased on tosihea, kui nüüd saaks Markko ka endal rattad alla WRC`s oleks Jackpot nii väiksele Eestile
Jah, palju õnne. Ma siiski arvan, et J.Mölder jr ei ole eesti kiireim noor, vaadates ta tulemusi nii rahvarallidelt, eesti mv etappidelt ja ladaga kahelt saksa rallilt - eestis on tal olnud kõik rahalised tagatised, parim tehnika ja tulemust ikka ei ole - kohe huviga vaataks, kuidas tal jwrcs minema hakkab.
N Rühma Eesti meister. Peaks ikka tulemus olema küll. Või mis? Ning veel vana saaniga teha kiiret sõitu PWRC sarjas. Kas see ei näita ka midagi. Minu arust just nende tulemuste põhjal ta sinna testidele kutsuti ja nüüd JWRC sarjaga liitub. Nii sama vennikesi ei taha ju keegi. Seega on Jaan ennast juba tõestanud rallimaailmas st. näidanud, et temas on potensiaali.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi