Ford Focus WRC06 foto!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ma vaatasin kõigepealt pilte ja siis kerisin kommentaare. Pärast mõningaid komme tekkis tunne, nagu oleks mul maitsemeelega midagi lahti. Aga siis oli ka neid, kelle meelest kena.
Kaldun nende poolele, kellele meeldib.
Mulle meeldib just see rõõmus ereroheline ninas ja see esiosa disain.
Kellele meeldib ema, kellele tütar-maitseasi
Kaldun nende poolele, kellele meeldib.
Mulle meeldib just see rõõmus ereroheline ninas ja see esiosa disain.
Kellele meeldib ema, kellele tütar-maitseasi
rattaga on kah hea sõita
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Tundub, et ma olen vist midagi maha maganud. Kas WRC-sse on tulnud uus rehvitootja BF Goodrich? Neil piltidel on sellise rehvitootja kirjad peal.
Kui nüüd lähemalt vaatama hakkata siis see masin (EU55 BMV) mida nad seal näitusel esitlesid oli Australias Gardeka käsutuses. Millega Gardemeister lõpuni ei jõudnud. Suht hea märk ah.
Tegelt hakkab mulle see uus värvilahendus isegi meeldima. Algul tundus küll suht harjumatu. Ford ju kogu aeg peamiselt ikka valge olnud ja nüüd selline lahendus.
Kui nüüd lähemalt vaatama hakkata siis see masin (EU55 BMV) mida nad seal näitusel esitlesid oli Australias Gardeka käsutuses. Millega Gardemeister lõpuni ei jõudnud. Suht hea märk ah.

Tegelt hakkab mulle see uus värvilahendus isegi meeldima. Algul tundus küll suht harjumatu. Ford ju kogu aeg peamiselt ikka valge olnud ja nüüd selline lahendus.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
BF Goodrich on Michelini "alammark", st. põhimõtteliselt muudetakse nimi lihtsalt BF Goodrichiks. Michelin tahab BFG-st kujundada rallirehvimarki ja jätta Michelini ringradadele.Kolin kirjutas:Tundub, et ma olen vist midagi maha maganud. Kas WRC-sse on tulnud uus rehvitootja BF Goodrich? Neil piltidel on sellise rehvitootja kirjad peal.
gaas on endiselt laiffi
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Tänud nüüd sain jälle vähe targemaks.Erki kirjutas:BF Goodrich on Michelini "alammark", st. põhimõtteliselt muudetakse nimi lihtsalt BF Goodrichiks. Michelin tahab BFG-st kujundada rallirehvimarki ja jätta Michelini ringradadele.Kolin kirjutas:Tundub, et ma olen vist midagi maha maganud. Kas WRC-sse on tulnud uus rehvitootja BF Goodrich? Neil piltidel on sellise rehvitootja kirjad peal.

Man and machine against mother nature!!!
-
Minumeelest on Focus läinud koledamaks peale uue versiooni väljatulekut. vana värvilahendus ei sobinu kohe üldse - nüüd uus on juba samm paremuse poole. Austraalia ralli pilti vaadates tundus küll focus ikka täitsa inetu (umbes sama inetu nagu alguses tundus Fabia - üldse on selle uue Focuse esiosa liialt Fabiale omaste joontega). Praegu põguselt veel pilti vaadates meenutab see uus Focus ühtlasi esiosast ka Accenti natuke - vähemalt teatud nurga alt. Kõige ilusam oli Focus ikka oma eelmises versioonis - Märtini kasutuses olnud värvides 

-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- II järgu kommentaator
kas mõtlesid seda http://www.zone.ee/saarlane1/Rootsi%20r ... rkko.jpg?2Ruuler kirjutas:Mulle meeldis kõigerohkem just valge, siniste RS kirjadega ...