...et siis mida????Beanladen kirjutas:Et igav ei hakkaks:
Marlboro on/oli Peugeot suursponsor ja Mitsu tahab Marlborot endale sponsoriks. Kuna sponsori rahadest makstakse suuresti sõitjatele palkasi, siis siit järeldan mina ühte asja...
2006. aasta tiimide koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
minumeelest pole autot mis Grönholmile ei sobi ja kui ka ei sobi siis on just tema see kes sellest masinast ikkagi 100% välja võtab, pigem....
teema juurde tagasi, millalgi pidi see pressikonverents toimuma,keegi siin rääkis, kellelgi mingit infot ka selle koht on? ise pole midagi kuulnud igatahes ja aeg tiksub varsti peaks kõik niigi selge olema, kas mitte pressikonverents ei tähendaks tehasetiimi? vaevalt mingi eratiimi pärast mingit pressikonverentsi pidama hakatakse ja kui keegi ütles et see toimub õige pea siis on sellest jub tblid mitu päev möödas, on ikka info õige?
teema juurde tagasi, millalgi pidi see pressikonverents toimuma,keegi siin rääkis, kellelgi mingit infot ka selle koht on? ise pole midagi kuulnud igatahes ja aeg tiksub varsti peaks kõik niigi selge olema, kas mitte pressikonverents ei tähendaks tehasetiimi? vaevalt mingi eratiimi pärast mingit pressikonverentsi pidama hakatakse ja kui keegi ütles et see toimub õige pea siis on sellest jub tblid mitu päev möödas, on ikka info õige?
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
no ilmselt on info intervjuu kohta võetud siit.
Seal on kirjas: Väidetavalt plaanib Märtin lähiajal anda oma tulevikuplaanide kohta Eestis pressikonverentsi.
Paul Turner eelmisel reedel õhtulehele: "Ma ei saa paljusid asju kommenteerida, ent Markkol on veel võimalusi. Selgus peaks saabuma paari nädala jooksul."
Seega tuleb vaid oodata
Seal on kirjas: Väidetavalt plaanib Märtin lähiajal anda oma tulevikuplaanide kohta Eestis pressikonverentsi.
Paul Turner eelmisel reedel õhtulehele: "Ma ei saa paljusid asju kommenteerida, ent Markkol on veel võimalusi. Selgus peaks saabuma paari nädala jooksul."
Seega tuleb vaid oodata

-
- Moderaator
- Kontakt:
Täna veebilkehel autosport.com ilmunud artiklis on väidetavalt kirjas, et Markko Märtin asendab Mikko Hirvoneni valitud rallidel Fordi teise piloodi kohal. Kahjuks ei saa seda väidet ise kinnidata, kuna pole selle väljaande registreerunud kasutaja.
http://www.autosport.com/news/report.ph ... s&id=48461
http://www.autosport.com/news/report.ph ... s&id=48461
-
- III järgu kommentaator
Ford on enamvähem kindlalt tegemas B meeskonda mille üheks sõitjaks on ilmselt ta poeg Matthew Wilson
http://www.crash.net/uk/en/news_view.as ... nid=122821
http://www.crash.net/uk/en/news_view.as ... nid=122821
-
- IV järgu kommentaator
Kas termin "hold back" mitte ei tähenda, et osadel rallidel peab Hirvonen lihtsalt kindla peale lõpetama, mitte võitu püüdma? Sest lõik räägib edasi ju sellest, et Hirvonen peab kogemusi hankima, aga minu arvates on seda raja ääres seistes keeruline teha.Jaanus kirjutas:Täna veebilkehel autosport.com ilmunud artiklis on väidetavalt kirjas, et Markko Märtin asendab Mikko Hirvoneni valitud rallidel Fordi teise piloodi kohal.
Mälestades Michael Parki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 6
“Peale gröönu palkamist oli selge, et Wilson teist tippsõitjat palgata ei jõua. Kõik te olete ära unustanud ühe “andeka” noore, Wilson juniori. Selleks oligi vaja palgata teiseks sõitjaks rahakas noor, kes tooks perekond Wilsonitele tiba plekki juurde. Miks peaks papa Wilson kinni maksma juniori karjääri, kui selleks leidub porode maalt rikkaid sponsoreid?“ — tundub, et selle autoril oli õigus.
No see on isegi minu jaoks midagi uut delfis!!!
No see on isegi minu jaoks midagi uut delfis!!!