Tigra144 kirjutas:kellel on aega ja viitsimist siis ühinege www.rbrel.com
Nõus! Seal viimasel ajal päris palju uusi liikmeid tulnud, ning rallid on juba päris huvitavad (kui see välja arvata, et üks mees koguaeg võitma kipub ) Tõsiselt võistlemist on seal iga tasemega sõitjal...
Tundub huvitav, leht näeb ka päris hea välja. Detsembri alguses lähen Lanile uut arvutit väitma, ex siis saab ka RBRi endale kõvakettale ja saab sõitma hakata
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Matthiew kirjutas:see on jah jura et rooliga on eelised aga õige ka. kuid keegi võiks teha sellise spetsi klaviatuuri kus vajutad tugevamini paneb rohkem gaasi
Isiklik arvamus on, et kui selline klaver tehakse - siis on ta vähemalt sama kallis kui rool
Aga muide - on mehi kes klaveriga väga kiiresti sõidavad - täiesti maailma tasemel. Eks ta nõuab veidi rohkem harjutamist ja auto seadistamist.
Sai ka täna ostetud siis RBR.Videokaart jääb veits nõrgaks vist,puid ei ole näha,kui seest vaadet kasutada siis vilguvad.Aga muidu olen rahul.Plaanis ka rool osta lähiajal.Siis saab vast õige tunnetuse kätte.
>
0
Elus armastatakse sind kaks korda-sündides ja surres.
Olen nüüd mõned head päevad uue Focus WRC03-ga kihutanud ja peab ütlema, et autol on väga huvitav iseloom. Kahtlemata on ta seadistatud kiiremaks kui seda oli Focus WRC01, mille üle mul on hea meel. Seni peamiselt Prantsuse autodega kihutades jõudsin järeldusele, et juhitavus on autol väga harjumatu - kurvi sisse ei taha kohe keerata ja kurvist välja tulles kipub saba liputama. Alguses pidasin asja üsna lootusetuks, kuid praegu olen suutnud auto oma käe järgi ära seadistada ja algul veidrana tundunud juhitavus ei olegi nii häiriv enam. Olen temaga mitmeid parimaid katseaegu suutnud välja sõita, muuhulgas ka Rally School katsel, kus mul Citroeniga väga hea märk ees oli.
Kuid siiski üks väga ebameeldiv omadus sel autol on. Ta on kohutavalt kerge. Citroen annab väiksemad augud ja teelt välja libisemised andeks, kuid Focus lendab kohe katusele ja kuna ma liigun alati realistike purustuste seades, siis on sellega ka kiire sõit tihti läbi, kuna rattad kipuvad all kõveraks minema ja siis on isegi sirgel raske autot otse hoida.