2006. aasta tiimide koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
http://www.bilsportborsen.se/news.php?id=655
Seal on midagi räägitud Kaj Lindströmist ja Tobias Johanssonist Märtini kaardilugejana, kui ma õigesti aru sain. Keegi, kes oskab võiks tõlkida.
Seal on midagi räägitud Kaj Lindströmist ja Tobias Johanssonist Märtini kaardilugejana, kui ma õigesti aru sain. Keegi, kes oskab võiks tõlkida.
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
RallyForum.comGardocki kirjutas:http://www.bilsportborsen.se/news.php?id=655
BrotherJohn:
Märtin redo för comeback - men var?
Märtin talks of comback - but where?
Kaj Lindström, har tackat ja till codriverjobb. Men än har Märtin ingen styrning.
Kaj Lindtröm say yes for the codriverjob, but Märtin still have no wheel.

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Vabanda lolli küsimuse pärast aga ma ei saanud sellest "brother johni" poindist aru. Ehk seletasd vähe ligemalt asja.GC kirjutas:No see "brother john" ... laseks õnnest püksi kui Märtinil sitasti läheks!

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
RallyForum.com's on kasutaja BrotherJohn, kes ei ole MM'i suur austaja.Kolin kirjutas:Vabanda lolli küsimuse pärast aga ma ei saanud sellest "brother johni" poindist aru. Ehk seletasd vähe ligemalt asja.GC kirjutas:No see "brother john" ... laseks õnnest püksi kui Märtinil sitasti läheks!
Antud juhul ta tõlkis paar lauset, mis on näha siimu postis.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Tänud nüüd sain pihta. Eks igaühel on oma lemmikud.Oldfox kirjutas:RallyForum.com's on kasutaja BrotherJohn, kes ei ole MM'i suur austaja.Kolin kirjutas:Vabanda lolli küsimuse pärast aga ma ei saanud sellest "brother johni" poindist aru. Ehk seletasd vähe ligemalt asja.GC kirjutas:No see "brother john" ... laseks õnnest püksi kui Märtinil sitasti läheks!
Antud juhul ta tõlkis paar lauset, mis on näha siimu postis.
Man and machine against mother nature!!!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
olen suga täitsa nõus, veel on sellised tegelased seal nagu soomlnae Shalafi, kelle pärast ma olin kindel et ma saan bänni, sest ta ajas ikka sellist juttu Märtini kohta et mul viskas kopa ikka nii ette, kiitis oma kõikki soomlasi ja tegi Märtini nii maatasa, siis on veel selline vant nagu Daniel aga ta käib vist kõigile seal pindaGC kirjutas:"Brother John"- üks suuremaid irisejaid Märtini kallal rallyforum.com.-s!

nüüd teemasse: ma ise midagi ei tea, seega ma ainult arvan et Märtin sõidab järgmine aasta, kas erameeskonnas või siis toetusega mõnelt tehasetimilt, kuigi ma ei usu eriti seda erameeskonna värki, pigem mingi toetusega rallid tehasetiimi abiga, kui on tõsi et Kaj Lindström on juba kaardilugejaks valitud siis võib loota et võibolla on juba mingid kindlamad võimalused olemas 2006ks aastaks....eks aeg näitab