Turneri intervjuust jäi küll selline mulje, et nad teevad kõvasti tööd saamaks tulevikus hea koht heas meeskonnas. See aga võib tähendada seda, et Markko teeb kaasa hooajal 2006 valitud etappid ja 2007 sõidab kaasa terve hooaja. Turneri sõnud ei mõtle nada ette ainult 6 kuud vaid teevad tööd pikemat perspektiivi silmas pidades.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kas see tagasitulek saab ikka nii lihtne olema? Palju noori sõitjaid tuleb peale ja kui uusi autofirmasid peale ei tule siis pole lihtsat midagi. Ühest kahest kaasasõidetud etapist ei piisa. See puhtalt minu arvamus, aga peaasi et Soomes sõidaks.
aix kirjutas:Kas see tagasitulek saab ikka nii lihtne olema? Palju noori sõitjaid tuleb peale ja kui uusi autofirmasid peale ei tule siis pole lihtsat midagi. Ühest kahest kaasasõidetud etapist ei piisa. See puhtalt minu arvamus, aga peaasi et Soomes sõidaks.
Olen nõus, et kui jätad hooaja vahele, on tagasi tulek väga raske. Ehe näide Colin Mcrae.
Muff kirjutas:Mis seis selle Mitsuga siis hetkel ka on? Kas MMil on reaalne üldse sinna veel pääseda või on nad oma järgmise aasta tiimi 100% juba lukku löönud?
Markko peab lähipäevadel pressikonverentsi oma tuleviku kohta ja siis oleme kõik targemad. Praegu on kõik üks suur spekulatsioon. Muidugi on mingi võimalus veel Mitsubishi tiim ja Citroeni erameeskond, ega suurt muud midagi täiskohaga ei olegi. Vähetõenäolised variandid on veel testisõitja kusagil Fordis näiteks, või poole kohaga mõnes muus erameeskonnas, et valmistuda tagasi tulema täishooajaga 2007.
Kui on pooled etapid, siis arvatavasti ikka Euroopa omad.Kindlasti Soome, Korsika, Hispaania, Rootsi ja ka Saksa vast.Küpros pole talle kunagi meeldinud:D
Märtinfänn kirjutas:Kui on pooled etapid, siis arvatavasti ikka Euroopa omad.Kindlasti Soome, Korsika, Hispaania, Rootsi ja ka Saksa vast.Küpros pole talle kunagi meeldinud:D
Märtinfänn kirjutas:Kui on pooled etapid, siis arvatavasti ikka Euroopa omad.Kindlasti Soome, Korsika, Hispaania, Rootsi ja ka Saksa vast.Küpros pole talle kunagi meeldinud:D
Kreeka ikka ka!
Miks Kreeka-seal on tal alati hästi läinud.Esimene võit,esimest korda juhtis rallit...
Kreeka ikka ka!
Miks Kreeka-seal on tal alati hästi läinud.Esimene võit,esimest korda juhtis rallit...
Ma arvan, et ta just mõtles, et Märtin peaks Kreekas ka sõitma.
>
0
Viimati muutis Gardocki, 23 Nov 2005, 18:24, muudetud 1 kord kokku.