ADAC käib täies hoos ja oli natuke otsismist, et WRC4 teema üles leida.
Elustame selle, siis taas
Meeskonnakaaslasele Kait-le palju õnne katse võidu puhul. Loodan, et seda kiirust jagub tal lõpuni. Aga, algus on peaaegu supper, sidrunid kõik üleval. Tean, et SS2 on ralli pikim katse, väga raske ja tehniline, ning eksimused on kerged tulema. Loodame, et lõpuks paistab meie "roheliste" sidrunite õuele ka päike
Krusa kirjutas:Huvitav, pooled sõitjad taas kadunud ? Kuukuuuuuuuu
Ei jõudnud järjekordselt rallit sõita kuna puhkepäevad on peaaegu olematud. Ei oskagi järele jäänud rallide kohta midagi öelda, nii et ei hakka lubadusi välja käima kas saan kaasa sõita.
Aga kui uus hooaeg uue mänguga lahti läheb, siis üritan küll kindlalt stardis olla.
Küssa korraldajatele- mis otsuse siis vastu olete võtnud, kas ainult uue mänguga uus hooaeg või WRC 4 ja Evolved segamini. Ise pooldaks Evolved 2x läbi sõita, WRC 4 on totaalselt ära tüüdanud.
Mis ma siin ikka nii omaette olen
Teised ka ju täitsa tempos.
Võin öelda, et see jääb ka mu ainukeseks sähvatuseks siin rallil.
Edasi lammutate juba teie
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Oi Kait, taas napikas Libeda katsed ees ja siit sa ka vist lähed kui Sparco ja Strike ei üllata tagant. Sõitsin SS3 oma põhja 2sekiga üle ja lootsin katse võitu aga näed siis... aga pidu on igaljuhul sidrunite õuel.
>
0
Viimati muutis Krusa, 23 Nov 2005, 10:44, muudetud 3 korda kokku.
Krusa kirjutas:Oi Kait, taas napikas Libeda katsed ees ja siit sa ka vist lähed kui Sparco ja Strike ei üllata tagant. Sõitsin SS3 oma põhja 2sekiga üle ja lootsin katse võitu aga näed siis... aga pidu on igaljuhul sidrunite õuel.
Tänud kõikidele õnnitlejatele,aga suurim tänu KRUSALE,sest tänu temale olen ma Saksas seal kus ma olen!!!!!!!!!!Treeninglaager Tartus andis ikka jubedalt kiirust juurde SS3 põhi on mul 04.02.34 nii et ei tulnud põhja. Arenguruumi veel palju,eriti kui Ixkliburi sõittu netis vaadata.
Niih mul suur mure! Erry kas sul on alles enda sõidetud ADAC ralli ajad? Kuidagi oli sinu mail sattunud junk mail boxi ja see kaob sealt automaatselt 5 päevaga. Paha lugu on nüüd juhtunud, kuna ei kirjutanud seekord kõiki aegu üles ka.
>
0
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Niih mul suur mure! Erry kas sul on alles enda sõidetud ADAC ralli ajad? Kuidagi oli sinu mail sattunud junk mail boxi ja see kaob sealt automaatselt 5 päevaga. Paha lugu on nüüd juhtunud, kuna ei kirjutanud seekord kõiki aegu üles ka.
Vabandab SS4 tulemuste viibimise pärast. Tööl on nii kiire, et pole aega vahesi olnud kokku arvutada. Hiljemalt kell 14.00 peaks olema tulemused nähtaval.
>
0
Michael Park R.I.P
Kait-Kait-Kait kolmas katsevõit juba, igaljuhul võimas.
SS4 oli nii libe, et jäin seal nibin-nabin rajale.... Õnneks on see läbi ja ees ootab tiba kuivem SS5, vähemalt ilmateade seda lubas
Sitika mehed on ikka Saksamaad eriti tõsiselt võtnud. Tundub, et tulemas on Citroeni hat-trick. Kuid Suzu mehed alla ei anna ja oleme juba Korsikas hooga tagasi. Kait on küll juba püüdmatult eest läinud. Soovin talle karjääri esimese võidu puhul õnne. Võin omast kogemusest öelda, et see esimene tuli kõige raskemini ja maitses kõige magusamalt. Samas on mul veel selle üle mega hea meel, et juba on lõppemas hooaja kuues ralli ja seni on ikkagi suutnud võita rallid kõik eri sõitjad. Saab siis näha kas Korsikal ka see jätkub või võtab seal oma mõni juba sel hooajal võitnud sõitja.
>
0
Michael Park R.I.P
Kait tõesti super töö. Õnnestus ka siis katse võita- tuleb selle üle suurt rõõmu tunda ning tundub, et viimasel katsel läheb Krusaga pusimiseks (ega tegelt vahet pole-omad poisid mis siin ikka pusida-tuleb teele jääda ), kuid ega tea Strike võib ka vana kalana veel heitlusse siseneda.
Sparco kirjutas:Kait tõesti super töö. Õnnestus ka siis katse võita- tuleb selle üle suurt rõõmu tunda ning tundub, et viimasel katsel läheb Krusaga pusimiseks (ega tegelt vahet pole-omad poisid mis siin ikka pusida-tuleb teele jääda ), kuid ega tea Strike võib ka vana kalana veel heitlusse siseneda.
Piisab kui ta pisut pingutab ja ongi olemas.
Eks näis, vahe meil Sinuga muidu suht olematu..