Ega sealt spectate juurest midagi eriti aru ei saa. Jääb vahepeal küll kodaniku xklibur all imestada vaid seda, et sõidujoon tundub sama, aga nagu oleks tal totaalselt teine seada. Juba stardist alates hakkab ta vaikselt eest nihkuma ja katse lõpuks 2-10 sekundit edu. Vat sellest ma aru ei saa.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Ega sealt spectate juurest midagi eriti aru ei saa. Jääb vahepeal küll kodaniku xklibur all imestada vaid seda, et sõidujoon tundub sama, aga nagu oleks tal totaalselt teine seada. Juba stardist alates hakkab ta vaikselt eest nihkuma ja katse lõpuks 2-10 sekundit edu. Vat sellest ma aru ei saa.
Kohati on tunne, et xklibur on meid välja valinud. Nagu me kuskil sõidame on ta kohe platsis. Nagu RF tuba näeb on platsis. Eile suutis ta ikka mitmes kohas esikoha eest näpsata ja ajab ikka hullult käima kui vend su 1-2sekkiga üle sõidab, kusjuures nii on koguaeg. Aga selle järgi saab end ka joonduda, et kui palju maha jääd....
Mina olen WRC5 onlines kindlasti olemas, kuid kas krossi sõidan seda veel ei tea. Arvan, et üritan algul katseid lihvida ja siis ehk vb ka krossi sõitma tulla.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Eile oli meid kokku kuus. Kahjuks sai krossi sõita ainult neli. Teglt on meid ju 8 kes võrkku pääsevad, aga kõik alati ei saa sõita. Eile paugutasime siis krossi Türgis, Soomes, Saksas ja UK. Ott, Erry, Jokercom kuidas eilsed elamused ?
Krusa kirjutas:Eile oli meid kokku kuus. Kahjuks sai krossi sõita ainult neli. Teglt on meid ju 8 kes võrkku pääsevad, aga kõik alati ei saa sõita. Eile paugutasime siis krossi Türgis, Soomes, Saksas ja UK. Ott, Erry, Jokercom kuidas eilsed elamused ?
Kahju jah, et ainult 4 saab tuppa oleks tahtnud ka teiega paugutada
Krusa kirjutas:Eile oli meid kokku kuus. Kahjuks sai krossi sõita ainult neli. Teglt on meid ju 8 kes võrkku pääsevad, aga kõik alati ei saa sõita. Eile paugutasime siis krossi Türgis, Soomes, Saksas ja UK. Ott, Erry, Jokercom kuidas eilsed elamused ?