WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Ma ka nüüd Soomest jalgpalli vaatamast tagasi. Õnnitlused Sparcole. Üli tihe oli see ralli ikka meil võiks öelda isegi neljal. Selliseid rallisi võiks veel sellel hooajal olla. Tundub, et Soomeks harjutasid enamus kõige rohkem.
Aixile nii palju, et pole midagi sa ka tegid head tööd rallil ja kindlasti vajame su häid etteasteid veel selle hooaja asfaldi rallidel.
Kambule ka õnnitlused järjekordse poodiumi pärast.
Kait harjutamine teeb meistriks ja seekord rikkus su poodiumi plaani SS4. Poleks seal nii palju kaotust tulnud oleks kõik veel võimalik olnud. Igaljuhul super tulemus Citroenile minu meelest võit ja neljas. Tubli.
Nüüd siis kõigi pilgud saksamaale, kus me võrgus kihutajad juba nädala jagu trenni oleme teinud ja ausalt öeldes Saksa katsed on nii pähe tambitud seal, et "kopp" on ees.
Aixile nii palju, et pole midagi sa ka tegid head tööd rallil ja kindlasti vajame su häid etteasteid veel selle hooaja asfaldi rallidel.
Kambule ka õnnitlused järjekordse poodiumi pärast.
Kait harjutamine teeb meistriks ja seekord rikkus su poodiumi plaani SS4. Poleks seal nii palju kaotust tulnud oleks kõik veel võimalik olnud. Igaljuhul super tulemus Citroenile minu meelest võit ja neljas. Tubli.
Nüüd siis kõigi pilgud saksamaale, kus me võrgus kihutajad juba nädala jagu trenni oleme teinud ja ausalt öeldes Saksa katsed on nii pähe tambitud seal, et "kopp" on ees.
Viimati muutis Strike, 13 Nov 2005, 01:30, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ise ma pakuks, et Krusa on Sakamaal kõigile kõva pähkel pureda. Olen näinud kui kiireid aegu ta võrgus lammutab ja pole võimatu, et Citroeni uustulnuka esimene poodium või koguni võit tuleb just Saksamaalt.
Edu igaljuhul.
Edu igaljuhul.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
WRC ja JWRC pole üks ja sama ja sõidustiil hoopis teine. Me ei pruugi seekord üldse Burnsiga kõrgete kohtade eest heidelda.Krusa kirjutas:WRC hooaja vägilased:
1.Strike 19.01,52
2.Burns 19.01,74 +00.00,22
Arvan, et nemad hakkavad lammutama. Me saame seda kõrvalt jälgida ja vblla kuidagi poodiumi äärele end sebida
Krusa üritab raudselt tagasihoidlikusega konkurente uinutada ja siis paugutada ennast hea sõiduga kohe poodiumi kõrgemale astmele

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Lisan igaksjuhuks selle ka siia teema alla juhul kui keegi Evolved teema alla ei satu.
RFC WRC:Evolved hooaeg 2006
Tervitus kõikidele sõpradele ja konkurentidele.
Kuna JWRC hooaeg on varsti lõppemas ja olen aru saanud, et kõik senised osalejad sooviks jätkata ka tuleval hooajal siis on tekkinud mul teile kõigile mõned küsimused.
Ootaks siis nendele vastuseid ka.
Kuidas peaks toimuma uus hooaeg?
Siin siis mõned valikud , mis mu peas läbi on käinud.
1.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja ainult 3 katset.
2.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja katsed sõidetakse läbi kaks korda ehk siis kokku 6 katset.
3.Ralli sõidetakse läbi mängudega WRC4 ja WRC:Evolved ehk siis kokku 9 katset.
4. Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved. Hooajal on kokku 8 rallit ja kokku 6 katset per ralli ehk siis rallid liidetud ala Monte+Rootsi jne...
Reeglites muutub järgmiseks hooajaks nii palju, et koos aegadega maili aadressile, mida vist ei hakka muutma tuleb saata kohe ka ABS aja screen, et vältida hiljemaid pretensioone või segadusi konkurentide poolt.
See jätab ära need minevikus teada olnud nääklemised kas keegi ikka sõitis need ajad või ei.
Samas võib juba vaikselt hakata saatma ka meeskonna soove, et kes kus sooviks järgmisel hooajal sõitma hakata.
Need võib siis lisada koos vastusega millist varianti eelistaks sõita hooajal 2006.
Algul muidugi peavad veel palju meist selle uue WRC:Evolved mängu hankima.
Edu kõigile jätkuval JWRC hooajal,
Strike
RFC WRC:Evolved hooaeg 2006
Tervitus kõikidele sõpradele ja konkurentidele.
Kuna JWRC hooaeg on varsti lõppemas ja olen aru saanud, et kõik senised osalejad sooviks jätkata ka tuleval hooajal siis on tekkinud mul teile kõigile mõned küsimused.
Ootaks siis nendele vastuseid ka.
Kuidas peaks toimuma uus hooaeg?
Siin siis mõned valikud , mis mu peas läbi on käinud.
1.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja ainult 3 katset.
2.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja katsed sõidetakse läbi kaks korda ehk siis kokku 6 katset.
3.Ralli sõidetakse läbi mängudega WRC4 ja WRC:Evolved ehk siis kokku 9 katset.
4. Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved. Hooajal on kokku 8 rallit ja kokku 6 katset per ralli ehk siis rallid liidetud ala Monte+Rootsi jne...
Reeglites muutub järgmiseks hooajaks nii palju, et koos aegadega maili aadressile, mida vist ei hakka muutma tuleb saata kohe ka ABS aja screen, et vältida hiljemaid pretensioone või segadusi konkurentide poolt.
See jätab ära need minevikus teada olnud nääklemised kas keegi ikka sõitis need ajad või ei.
Samas võib juba vaikselt hakata saatma ka meeskonna soove, et kes kus sooviks järgmisel hooajal sõitma hakata.
Need võib siis lisada koos vastusega millist varianti eelistaks sõita hooajal 2006.
Algul muidugi peavad veel palju meist selle uue WRC:Evolved mängu hankima.
Edu kõigile jätkuval JWRC hooajal,
Strike
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Sakamaal siis üritavad paljud kindlasti head tulemust kirja saada, sest järgmise ralli mis toimub Korsikal jätavad jube paljud vahele ja punkte sellellt rallilt ei teeni. Saab siis näha kuidas saksamaal läheb võistlejatel. Krusa ja teistega oleme Saksas lammutanud võrgus päris palju koos ja ega seal sellist kindlat võitjat polegi välja kujunenud kord võidab üks siis teine. Eile näiteks võitsin Krusa SS2 0,04 

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Nii lihtne siiski pole, kuna trenni ei ole veel jõudnudki teha. Aga nüüd nädala lõpus mõni õhtu vaba, eks ma võtan siis asja käsile (ma loodan). Aga arvan, et hea, kui ma punktilegi tulen.Krusa kirjutas:WRC hooaja vägilased:
1.Strike 19.01,52
2.Burns 19.01,74 +00.00,22
Arvan, et nemad hakkavad lammutama. Me saame seda kõrvalt jälgida ja vblla kuidagi poodiumi äärele end sebida
Diagnoos- Rallisõltlane