aix kirjutas:kuidas see teise koha saatus siis on. Bossel ja Solbergil mõlemal 71 punkti, mõlemal 2 etapivõitu, teise koha aga on saanud Bosse 3 korda solberg ühe korra. Kas seega on MM-i hõbe Grönholm?
Ei Petter, Subaru meeskond, ega ka fännid ei tunnista Wales Rally GB tulemusi, aga kahjuks FIA ei tühistanud neid ja ametlikult on Solbergil siiski kolm võitu ja talle kuulub teine koht. Õnneks ei huvita teised ja kolmandad kohad rallis väga kedagi
>
0
Viimati muutis Jaanus, 12 Nov 2005, 11:42, muudetud 3 korda kokku.
aix kirjutas:kuidas see teise koha saatus siis on. Bossel ja Solbergil mõlemal 71 punkti, mõlemal 2 etapivõitu, teise koha aga on saanud Bosse 3 korda solberg ühe korra. Kas seega on MM-i hõbe Grönholm?
Ei Petter, Subaru meeskond, ega ka fännid ei tunnista Wales Rally GB tulemusi, aga kahjuks FIA ei tühistanud neid ja ametliuklt on Solbergil siiski kolm võitu ja talle kuulub teine koht. Õnneks ei huvita teised ja kolmandad kohad rallis väga kedagi
Ah muidugi. Seda ma ei arvestanud. Järjkordne näide, kus ühe õnnetus on teise õnn.
Homme kavas ralli kaks pikimat katset. Vaadates ajalisi vahesid meeste vahel, kus kõige suurem on veidi üle poole min. võib homme tabelis kõike juhtuda. Eriti tihe rebimine viimase 4 punktikoha pärast.
mrali kirjutas:Päris huvitav lõpplahendus kipub tulema homme.
Aga sellest Duvalivastasusest ma aru küll ei saa.
Otseselt Duvali vastu ei ole midagi. Mees sõidab lihtsalt parima
tehnikaga, mis hetkel Austraalia ralliteedel üldse liikumas on.
Tahaks üle tüki aja näha poodiumi kõrgemal astmel kedagi
teist, mitte sidrunimeest.
mrali kirjutas:Päris huvitav lõpplahendus kipub tulema homme.
Aga sellest Duvalivastasusest ma aru küll ei saa.
Otseselt Duvali vastu ei ole midagi. Mees sõidab lihtsalt parima
tehnikaga, mis hetkel Austraalia ralliteedel üldse liikumas on.
Tahaks üle tüki aja näha poodiumi kõrgemal astmel kedagi
teist, mitte sidrunimeest.
Just lihtsalt jutt oli keda eelistaksid näha võitjana ja mina eelistaksin colinit või rovat