Olen olemas. Saame veel õhtul sinuga sõber seda arutada mis kell jne.. Teeks siis täna WRC4 saksa päeva.Krusa kirjutas:Niih võistluskaaslasedkas täna ka kogunetakse ja kus ?
Mul oli mõte ADACi täna edasi lammutada, arvan, et mu tiimikaaslane Kait on ka kohal.
Kas pistame rinda ?
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Eile hakkas huvitama, et kuidas kõik sidrunitest paremini kiirendavad. Muidu ei saa autode kiirusest aru, aga netis näed realselt mismoodi stardis sidrunitelt kõik eest ära lähevad. Hakkasin autode spetsifikatsioonides tuhlama ja näe ongi pisikesed aga siiski vahed.
Renoo peaks kõige karmim paugutaja olema junnudest.
Renoo peaks kõige karmim paugutaja olema junnudest.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
oOtt-ga sai tiba võrgus põmmutatud, tore et meid sinna juba koguneb
Igaljuhul tundub, et meid on seal kokku päris palju. Kui teeks üks päev võrgus võistluse ?
Hetkel on võrgus: Jokercom, Strike, Kait, Heix, Andro, Erry, Adi007, Krusa
Saaksime teha nt. 6katset järjest. Katsete pikkuseks 10min ja üks "attempt" e. saab sõita ainult korra, et kui paned välja, siis pead sealt end välja ukerdama mitte lähed algusesse ja alustad uuesti. Sõidaks vahelduseks võidu peale ka mitte ei ajaks pidevalt parimaid aegu taga.
Ma teeks katsetest pildid liidaks kokku ja paneks siia üles.
Lihtsalt selline mõte, mis arvate ?

Hetkel on võrgus: Jokercom, Strike, Kait, Heix, Andro, Erry, Adi007, Krusa
Saaksime teha nt. 6katset järjest. Katsete pikkuseks 10min ja üks "attempt" e. saab sõita ainult korra, et kui paned välja, siis pead sealt end välja ukerdama mitte lähed algusesse ja alustad uuesti. Sõidaks vahelduseks võidu peale ka mitte ei ajaks pidevalt parimaid aegu taga.
Ma teeks katsetest pildid liidaks kokku ja paneks siia üles.
Lihtsalt selline mõte, mis arvate ?
pass on RF? teinekord hüppaks võib-olla isegi sealt toast läbi...
johunni nime all võib vahel harva mind netis sõitmas näha
tahtsin veel küsida, et kuda see ranking seal netis käib? ja kuda ***** rahvas seal nii kiiresti sõidab.. neid parimaid aegu vaadates on küll müstika... endal on soome esimese aeg 2.03, natuke näpistaks veel... alla 2 võiks saada heal juhul, a kuidas ma peaks vertsuga 1.48 sõitma nagu seal parimal kutil aeg on? kellelgi mingi trikk varuks?
käike vahetate täiesti ise või on parem kasutada semi-autot?
tänan, kui keegi viicib vastata kõigele sellele
johunni nime all võib vahel harva mind netis sõitmas näha
tahtsin veel küsida, et kuda see ranking seal netis käib? ja kuda ***** rahvas seal nii kiiresti sõidab.. neid parimaid aegu vaadates on küll müstika... endal on soome esimese aeg 2.03, natuke näpistaks veel... alla 2 võiks saada heal juhul, a kuidas ma peaks vertsuga 1.48 sõitma nagu seal parimal kutil aeg on? kellelgi mingi trikk varuks?
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ränking antakse minuteada kohtade järgi. Millisel kohal sõidu lõpetad seda parem on. Algul õnnetsub suht kiirelt skill levelil tõusta, aga sealt kõrgeimaks enam mitte nii lihtsalt. WRC4-s olen oma 5x Master olnud ja, siis tagasi Experdiksjohunn kirjutas:pass on RF? teinekord hüppaks võib-olla isegi sealt toast läbi... johunni nime all võib vahel harva mind netis sõitmas näha

Ajad ?

Jokercom ütles õigesti

Ma sõidan ka puldiga ja arvan, et võrgus enamus kiireid sõitjaid sõidavad ka puldiga.