neophyte kirjutas:Ma lugesin autolehest et 2007 aastal hakkabki wrc toimuma sügisest kevadeni ja seal oli kohe päris kindlalt asi ära öeldud,kas see ongi siis nii?
Rahvusvaheline autospordiliit FIA otsustas, et alates 2007. aasta sügisest hakkab autoralli MM toimuma sügis-kevadisel perioodil.
2007. aasta alguses viiakse läbi lühendatud hooaeg, kui jaanuarist maini võisteldakse kaheksal või üheksal rallil. Muudatusega soovib FIA autorallile rohkem meediaaega ja –huvi, sest praegu on ta teiste suurte sündmuste nagu näiteks vormel-1 sarja varjus.
Kuskilt hakkas silma, et Pons ei saa samas meeskonnas sõita Loebiga, kuna on jõudnud koguni teisele kohale rallil. Mis klausel see siis nüüd on? Oli vist seotud erameeskondade teise sõitjaga kuidagi miski selline reegel?
Ma usun, et lähipäevadel avaldatakse ametlikud reeglid FIA kodulehel ja siis saame täpsema ülevaate erameeskondadele seatud piirangutest ja kohustustest. Ma luban ka foorumis teha lühikese kokkuvõtte olulisematest uudatustest, nagu ka eelmine aasta.
Tõsi ta on, et Pons ei ole teine olnud ühelgi MM rallil, küll aga on tema tiimikaaslane Manfred Stohl. Muide Stohl peab plaani hoopis Mitsubishiga. Soodsate asjaolude kokkulangemisel näeme me tuleval aastal teda Mitsu tehasemeeskonna kolmanda autoga rajal, OMV värvides loomulikult.
[quote="mcwax"]Kuskilt hakkas silma, et Pons ei saa samas meeskonnas sõita Loebiga, kuna on jõudnud koguni teisele kohale rallil. Mis klausel see siis nüüd on? Oli vist seotud erameeskondade teise sõitjaga kuidagi miski selline reegel?[/quote]
juttu oli vast Stohlist:)
Täna on siis Markkol sünnipäev, number ümmargune. Väga palju õnne talle sel puhul! Samuti edu järgmise hooaja sõitjakoha läbirääkimistel (või ehk juba leping taskus)! Alanud Austraalia rallilt on kuulda, et Malcolm Wilson on teise sõitja välja valinud, vaid otsus veel tegemata (allikas - tänane "Turun Sanomat")... Oleks see MM. Või on sihikul hoopis Hirvonen? Veidi murelikuks teeb see, et Markko suhtes ei ole kusagilt kostnud kaardilugeja uudiseid.
Mitsu on oma otsuse teinud: Galli (kõik etapid), Rova (vähemalt kõik kruusarallid), Panizzi (4 etappi).
Hmmm... igatahes Hirvonen Fordis oleks minule täiesti vastumeelne nähtus.
Mitsus-arvata võib,et Rovale ja Panizzile jääb see viimaseks tõsisemaks hooajaks (mõlema puhul arvestage vanust!).Gallilt võib oodata poodiumeid,võite...who knows.