Strike kirjutas:Burnsi aegu pole veel ikka tulnud. Huvitav??
Nüüd siis SS2 tulemused olemas ja liider vahetus nagu näha. Sparcoga käis pühapäeval kõva lammutamine. Oi see oli fun.
see omavaheline heitlus kruttis jah kiirused ja närvid üles
Nüüd siis SS3 tulemused olemas. Kait sai siit siis hooaja teise katsevõidu. Super tulemus hooaja uustulnukalt. Arvan, et ralli liider Saprco ja Citroen on mehe tööga väga rahul. Üldiselt tuleb tunnistada, et tegu on raudselt hooaja tasavägisema ralliga. Hetkel peale kolme katset mahub liider nelik vaid 3 seki sisse seega saab näha mida pikad Ouninpohja katsed teevad. Millegipärast arvan, et põnevust jätkub kuni killerini
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Teil käib Jyväskyläs ikka hull lammutamine. hommne katse peaks, siis paika panema.
Olen eelnevatel kordadel vaadanud, et kuidas on võimalik nii ühte sekundisse sõita ? Eile veendusin selles ise kui netis Strike, jokercom ja mina suutsime mitu korda seda tõestada
GoGo Finland & Ouninpohja
Ojaa see on midagi uskumatut mis siin Soomes toimub. Enne pole see hooaeg sellist rallit olnud, et kaks katset enne lõppu on kõik mehed nii koos ja mul on väike kahtlus, et homme veel muutub nii mõndagi
Ouninpohja vihma katse on väga raske katse ja eks siis saab juba homme näha kuidas seal läheb kellegil.
>
0
Michael Park R.I.P
Krusa kirjutas:Teil käib Jyväskyläs ikka hull lammutamine. hommne katse peaks, siis paika panema.
Olen eelnevatel kordadel vaadanud, et kuidas on võimalik nii ühte sekundisse sõita ? Eile veendusin selles ise kui netis Strike, jokercom ja mina suutsime mitu korda seda tõestada
GoGo Finland & Ouninpohja
Ojaa eile oli saksas päris naljakas mitu korda samase sekundise sõita See xklibur aint on omaette maailmas muud on nagu ikka inimesed
>
0
Michael Park R.I.P