Loeb ja Gardemeister olla testimise käigus oma töövahendeid lõhkunud. Loeb oli viljelenud vabalangemist nii 10 meetri jagu!
Gardekas oli Fordi vist päris vrakiks saanud!?
Videos liikuv Fiat on siis nüüd 4wd ja 2l mootoriga, ilma turbota?! Palju sellisel siis hobujõude on, 300hj või alla selle?
Efektne ja jõuline näeb välja küll!
Ainuke asi, millest ma üldse selle FIATi puhul aru ei saa on see, miks nad S2000 autot arendavad? Kas mul on midagi märkamata jäänud? See S2000 rakendus WRC sarjas pole ju kusagil kinnitust leidnud? Või kasutavad nad lihtsalt S2000 mootorit lootes sinna hiljem midagi muud sisse tõsta??? See oleks ju päris jabur.
KuriUss kirjutas:Ainuke asi, millest ma üldse selle FIATi puhul aru ei saa on see, miks nad S2000 autot arendavad? Kas mul on midagi märkamata jäänud? See S2000 rakendus WRC sarjas pole ju kusagil kinnitust leidnud? Või kasutavad nad lihtsalt S2000 mootorit lootes sinna hiljem midagi muud sisse tõsta??? See oleks ju päris jabur.
jutud käivad, et S2000 võib kasutada 2006. aastast PWRC-s.
Selline must välimus on tõesti üsna tige, aga kuulake video häält!!!
Kas sellist rallit me siis tahamegi - see kõlab ju nagu S1600 masin peaaegu - WRC meeletult heast lõrinast pole midagi järel
[quote="mcwax"]Selline must välimus on tõesti üsna tige, aga kuulake video häält!!!
Kas sellist rallit me siis tahamegi - see kõlab ju nagu S1600 masin peaaegu - WRC meeletult heast lõrinast pole midagi järel [/quote]
B-rühma tigedikud lõrisesi hästi;)
mcwax kirjutas:Selline must välimus on tõesti üsna tige, aga kuulake video häält!!!
Kas sellist rallit me siis tahamegi - see kõlab ju nagu S1600 masin peaaegu - WRC meeletult heast lõrinast pole midagi järel
2006 Subaru oli nii vaikne, et ei kuulnudki kui mööda läks. Pigem siis juba lörisegu ja paukugu. Viimased WRCd on nagu vaiksed ringrajakad- ei loobi külge ja ei tee häält.