Mälestuskivi Park`le
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Karl
Mõte, natukene ajal edasi voolata lasta, on asjalik! Selginevad välja parimad mõtted ja plaanid ning ei tormata uisa-päisa teostama võib-olla mitte kõige paremat lahendust.
Loodetavasti saab asjakohastelt netilehtedel sellest ideest siis ka teada, kui teostamine kätte jõuab ning sellega koos ka toetamise võimalused!
Kõike head ja paremat!
Loodetavasti saab asjakohastelt netilehtedel sellest ideest siis ka teada, kui teostamine kätte jõuab ning sellega koos ka toetamise võimalused!
Kõike head ja paremat!
Karl
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
-
- Kontakt:
Mitte väidetavalt, vaid nii see oligi! Kogu raha, mis jäi pärjas jaoks kogutud rahast üle, on kantud EAL-i arvele.GC kirjutas:Seda pead küsima EAL-st. Nemad said väidetavalt ka siit foorumist pärja jaoks kogutud rahast üle jäänud osa ?
Mälestusmärk tuleb, kuhu täpselt ja millal - seda veel arutatakse. Anna aega atra seada, sest tõelised fännid mälestavad Michaelit ka 10 aasta pärast, olenemata sellest, kus asub mälestusmärk tema auks!
-
- Reactions: 6
Mille järgi sa seda mälestuskivi-tahvli asukohta siis valid? Et oleks hea mugav käia või...!studiose kirjutas:Kes seda seal Võrumaa metsade vahel vaatamas käiks? Kriimsilm, karuott ja rebane või?GC kirjutas: Olen endiselt seda meelt, et see ei peaks olema skulptuur ja asuma Võrumaa metsade vahel, mitte Pirital!
Mälestuskivi peab olema kohas, kus ta on inimestele päevast-päeva nähtav. Ainult nii saab see täita oma põhiliselt ülesannet - hoida elus mälestust kadunud inimesest. Ja tühine ei ole ka see, mille välja tõid e. kui kergesti sellele ligi pääseb.GC kirjutas:Mille järgi sa seda mälestuskivi-tahvli asukohta siis valid? Et oleks hea mugav käia või...!studiose kirjutas:Kes seda seal Võrumaa metsade vahel vaatamas käiks? Kriimsilm, karuott ja rebane või?GC kirjutas: Olen endiselt seda meelt, et see ei peaks olema skulptuur ja asuma Võrumaa metsade vahel, mitte Pirital!
See, millisel konkreetsel Eesti metsateel Michael kihutanud on, ei oma siinkohal tähtsust. Tihtipeale muutub mälestuspaigaks muidugi ka see paik, kus autosportlane on hukkunud, nagu nt. Tamburello kurv Imola ringrajal, kuhu Senna oma elu jättis, või siis see sama kurikuulus puu Margami kiiruskatsel. Aga panna mälestuskivi lihtsalt mingile kiiruskatsele, mida on sõidetud - sel puudub minu arvates sisu ja mõte.
Mälestuskivi olgu ikka linnas ja Pirita ei ole paha koht.
-
[quote="studiose"][quote="GC"][quote="studiose"][quote="GC"]
Olen endiselt seda meelt, et see ei peaks olema skulptuur ja asuma Võrumaa metsade vahel, mitte Pirital![/quote]
Kes seda seal Võrumaa metsade vahel vaatamas käiks? Kriimsilm, karuott ja rebane või?
[/quote]
Mille järgi sa seda mälestuskivi-tahvli asukohta siis valid? Et oleks hea mugav käia või...![/quote]
Mälestuskivi peab olema kohas, kus ta on inimestele päevast-päeva nähtav. Ainult nii saab see täita oma põhiliselt ülesannet - hoida elus mälestust kadunud inimesest. Ja tühine ei ole ka see, mille välja tõid e. kui kergesti sellele ligi pääseb.
See, millisel konkreetsel Eesti metsateel Michael kihutanud on, ei oma siinkohal tähtsust. Tihtipeale muutub mälestuspaigaks muidugi ka see paik, kus autosportlane on hukkunud, nagu nt. Tamburello kurv Imola ringrajal, kuhu Senna oma elu jättis, või siis see sama kurikuulus puu Margami kiiruskatsel. Aga panna mälestuskivi lihtsalt mingile kiiruskatsele, mida on sõidetud - sel puudub minu arvates sisu ja mõte.
Mälestuskivi olgu ikka linnas ja Pirita ei ole paha koht.[/quote]
Selle kohapealt võiks keegi ajakirjanik küsida ka Markko arvamust.(mina ikkagi pooldan L-Eesti,kasvõi Otepää suusastaadioni lähedale.
Olen endiselt seda meelt, et see ei peaks olema skulptuur ja asuma Võrumaa metsade vahel, mitte Pirital![/quote]
Kes seda seal Võrumaa metsade vahel vaatamas käiks? Kriimsilm, karuott ja rebane või?

Mille järgi sa seda mälestuskivi-tahvli asukohta siis valid? Et oleks hea mugav käia või...![/quote]
Mälestuskivi peab olema kohas, kus ta on inimestele päevast-päeva nähtav. Ainult nii saab see täita oma põhiliselt ülesannet - hoida elus mälestust kadunud inimesest. Ja tühine ei ole ka see, mille välja tõid e. kui kergesti sellele ligi pääseb.
Mälestuskivi olgu ikka linnas ja Pirita ei ole paha koht.[/quote]
Selle kohapealt võiks keegi ajakirjanik küsida ka Markko arvamust.(mina ikkagi pooldan L-Eesti,kasvõi Otepää suusastaadioni lähedale.
-
No Tallinnas on koos rohkem fänne kui mõnes muus kohas ja igasse Eesti linna ei hakata ju ka mälestusmärki püstitama.GC kirjutas:Ok, olin liiga emotsionaalne! Ei arva minagi,et see võpsikus peaks olema, aga jah, mille poolest Pirital sisu ja mõte suurem on kui Otepääl!?
Autospordi liit asub ju Tallinnas.
Ja peaks Eestisse sattuma mõni rallifännist turis siis on kõige suuremad võimalused, et ta tuleb Tallinnasse.
Mina ise arvan ka, et Tartu/Otepää seostub rohkem Michaeli ja tema Eestis veedetud ajaga ja loogiline kui sinna tuleb mälestusmärk aga peab kõige muuga ka arvestama.
Tallinnlasena muidugi eelisatan seda, et see on kodu lähedal.

-
- Kontakt:
Beef kirjutas:No Tallinnas on koos rohkem fänne kui mõnes muus kohas ja igasse Eesti linna ei hakata ju ka mälestusmärki püstitama.GC kirjutas:Ok, olin liiga emotsionaalne! Ei arva minagi,et see võpsikus peaks olema, aga jah, mille poolest Pirital sisu ja mõte suurem on kui Otepääl!?
Autospordi liit asub ju Tallinnas.
Ja peaks Eestisse sattuma mõni rallifännist turis siis on kõige suuremad võimalused, et ta tuleb Tallinnasse.
Mina ise arvan ka, et Tartu/Otepää seostub rohkem Michaeli ja tema Eestis veedetud ajaga ja loogiline kui sinna tuleb mälestusmärk aga peab kõige muuga ka arvestama.
Tallinnlasena muidugi eelisatan seda, et see on kodu lähedal.
Sügavalt põnev teema on muidugi, et mitut mälestusmärki keegi siinsetest kodanikest käib vaatamas seetõttu, et nad Tallinnas on. Kuidas teil Tammsaarega on? Kas vahel jääte seisma ja mõtlete, et kes ta oli ja kuidas ta kulges? Või teete te seda pigem tema kodutalu külastades?
Lisaks on mul sügavalt kahju autospordiametnikest, kes alustuseks tormasid sisse Karmini uksest. On jah hea skulptor ja ka mitu head monumenti teinud. Aga ambitsioone võiks ka olla, et tellida midagi mõnelt rahvusvaheliselt kuulsuselt. Või kui ambitsiooni ja raha piisavalt ei jagu siis oleks ehk võinud tähele panna, et Eestissegi on viimase kümne aasta jooksul mõnigi skulptor tekkinud, kes Karminiga võrdluse vabalt välja kannataks. Jaanisoo on oluliselt põnevamgi.
Aga plusspunktid sellegi eest, et Kangrolt ei plaanita ahastava palja naissoost Eesti rallifänni kuju tellida.