Eilne Rallikross oli äärmiselt lahe ja naljakas. Naine mul istus kõrval ja naeris, et me oleme ikka täitsa turakad

Sellist asja peab kohe teistega jagama kui nii lõbus on

siit ka üleskutse kõigile RFi sõitjatele, et ühinege ja te saate tõelise rõõmurünnaku osaliseks

Mul kohati tunne, et WRC4 jääb sinna paika, aga peab ikka end lõpuni ära lohistama. Selge on see, et WRC4 enam nii tõsiselt ei võta kuna uus mäng vajab ka harjutamist. Mis seals salata, mulle on hakanud WRC Evolved tõeliselt meeldima

Eile vaatasin, et seal oli korraga üle 50ne kihutaja, mida mu silmad enne näinud ei ole. WRC4 netplays olen kõige rohkem 29 tegelast näinud. Arvestades, et Evolved on uus, siis need rahvamassid suurenevad ja sõidulusti jagub igale poole ja igale maitsele.
Tubade nimi võiks jääda samaks "RF" või "rf" ja kui rallikrossi sõitma lähme siis password "RF"
Sellepärast paneme passwordi peale, et seal saab ainult 4kesi sõita ja tuba jookseb kohe igast muid selle täis ja omadele polegi ruumi.
Mujal seda probleemi nagu pole täheldanud.
Igaljuhul täna jätkame sealt kus eile pooleli jäi. Ise plaanin taas u.20.30 paoiku platsis olla. Kuidas teistega ?