kambu kirjutas:No nii soome ajad saadetud kiiruga saksa trenni tegema varsti uus mäng käes siis ei viitsi vist vanaga sõita :Daga JWRC tuleb ikka lõpuni sõita
Tuleb, aga jah kui juba uus mäng käes kes siis seda vana viitsib mängida.
sõitsin saksas 4erineva autoga esimesena sitikas,pezo,reno ja suzukiga.enne viimast katset oli sitika ja reno vahe 0,3s. siis susuki ja pezo nendega juba üle 20s. kaotust. Viimasel katsel pingutasin renoga vähe üle ja väljasõit oli käes kõigil autodel oli tehase seade.Tundub Cirtoenile istuv rada olevat :shock:Aga Suzuki insenerid nuputavad vastumürki nii, et hoitke alt
Huuhhh, sain ka kaema tulla, elukiire pidevalt
Ma siis Soomes testi raames ja ütleks, et hetkel kõik ok ja mis põhiline Citroeni tehnika toimib ikka hullult hästi
Rikyrro on peale Kreeka pauku kadunid. Kas hispaanlasel ei jagunud närvi või läks ta juba wrc5 peale ära. Nagu ma wrc5 netplays nägin, siis ta oli seal aktiivne. Kui keellegil õnnestub taga chattida, siis võiks huvipärast küsida ?
Endal polnud aega soita Soomet ja, eks vaata kas soidan Saksamaad-voib-olla keskendun Jargmisele hooajale. Samas voiks teha reeglid inglise keeles ka, sest kahtlen et Riky voi keegi teine oskab eesti keelt ja saab aru kui keegi kutsub meiega liituma-ikkagi oleks lahe kui oleks veidi rahvusvahelisem.
Rikyle püüdsin reegleid selgitada, aga jah ta ju hispaanlane. Suthlesime msnis ja tal sõnastik kõrval
Äkki kutsuks ta WRC5 eestikaid sõitma ? Kui keegi talle pihta saab, siis võiks talle seda mainida ?
Inglise keelsed reeglid on hea mõte, ma nende poolt. Tulebki segasem seltskond
Tore naha,et Jussis on ka vagagi konkurentsis korge koha eest, seda parem Fordile, aga jah Suzuki on jalle tipus oma stabiilsusega. Loodan et Citroen suudab votta punkte Suzukilt
Burnsi aegu pole veel ikka tulnud. Huvitav??
Nüüd siis SS2 tulemused olemas ja liider vahetus nagu näha. Sparcoga käis pühapäeval kõva lammutamine. Oi see oli fun.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P